Privéreizen Jordanië

Petra, één van de 7 wereldwonderen
Wadi Rum
Dode zee
Amman
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Wereldwonder Petra, vallei Wadi Rum en wandelen door het bruisende Amman

Aangekomen in Jordanië, belandt u in een Midden-Oosten-sfeer. Tijdens een rondreis Jordanië ontdekt u diverse natuurwonderen, indrukwekkende woestijnen, historische bezienswaardigheden en eeuwenoude steden. Met een individuele rondreis Jordanië kunt u zelf bepalen of u voor een avontuurlijke of relaxte reis kiest, of misschien wel een combinatie van beide. Wandel door wereldwonder Petra, ervaar de grootsheid van Wadi Rum of slenter door één van de oudste steden ter wereld: de bruisende stad Amman. Een privéreis Jordanië is betoverend!

Reizen naar jordanië: hoogtepunten en verborgen juweeltjes

Bijbelse verhalen, fascinerende woestijnen en adembenemende oude steden. Allemaal hoogtepunten die Jordanië rijk is en die we graag willen delen met reizigers. De ideale manier om Jordanië beter te leren kennen is met een individuele rondreis van NRV. Ontdek de highlights, maak kennis met de cultuur, proef de sfeer en ga mee op avontuur door veelzijdig Jordanië. Van hoogtepunt Petra tot het bezoeken van verborgen plekjes in de omgeving. Beleef de vallei Wadi Rum en ontspan aan de Dode Zee. Ga mee met een rondreis Jordanië en laat al uw zintuigen prikkelen tijdens deze bijzondere reiservaring!

Beleef een Jordanië rondreis met NRV

Het is duidelijk dat een rondreis Jordanië zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bij NRV kunt u uw reis nóg onvergetelijker maken. Wij hebben verschillende verlengopties en unieke upgrades. Verleng uw rondreis met een luxe hotel aan het strand of kijk bij extra’s voor meer excursies om uw vakantie Jordanië nóg leuker te maken. Kies voor de Petra by Night excursie of ga mee hiken met een Bedoeïen gids. Ontdek de veelzijdigheid van Jordanië, bekijk al onze reizen naar Jordanië en laat u verrassen door het ruime aanbod rondreizen!

Rondreizen > Rondreizen Jordanië > Privéreizen Jordanië
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis