Privéreizen Jordanië

Petra Klooster Jordanië

Privéreis door magisch Jordanië

Aangekomen in Jordanië, belandt u in een Midden-Oosten-sfeer. Met een rondreis Jordanië ontdekt u diverse natuurwonderen, indrukwekkende woestijnen, historische bezienswaardigheden en eeuwenoude steden. Met een individuele rondreis Jordanië kunt u zelf bepalen of u voor een avontuurlijke of relaxte rondreis gaat, of misschien wel een combinatie van beide. Wandel door wereldwonder Petra, ervaar de grootsheid van Wadi Rum of slenter door één van de oudste steden ter wereld: de bruisende stad Amman. Een privéreis Jordanië is betoverend!

Reizen naar jordanië: hoogtepunten en verborgen juweeltjes

Bijbelse verhalen, fascinerende woestijnen en adembenemende oude steden. Allemaal hoogtepunten die Jordanië rijk is en die we graag willen delen met reizigers. De ideale manier om Jordanië beter te leren kennen is met een individuele rondreis van NRV. Ontdek de highlights, maak kennis met de cultuur, proef de sfeer en ga mee op avontuur door veelzijdig Jordanië. Van wereldwonder Petra tot het bezoeken van verborgen plekken in de omgeving. Ervaar zelf de bijzondere vallei Wadi Rum en ontspan aan de Dode Zee. Ga mee met een individuele rondreis Jordanië en laat al uw zintuigen prikkelen tijdens deze bijzondere reiservaring!

Beleef een Jordanië privé rondreis met NRV

Het is duidelijk dat een individuele rondreis Jordanië zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bij NRV kunt u uw reis nóg onvergetelijker maken. Wij hebben verschillende verlengopties en unieke upgrades. Verleng uw rondreis met een luxe hotel aan het strand of kijk bij extra’s voor meer excursies om uw vakantie Jordanië nóg leuker te maken. Kies voor de Petra by Night excursie of ga mee hiken met een Bedoeïen gids. Ontdek Jordanië nu en bekijk al onze reizen naar Jordanië en laat u verrassen door het ruime aanbod rondreizen!

Rondreizen > Rondreizen Jordanië > Privéreizen Jordanië