Groepsreizen Botswana

Moremi Game Reserve
Varen op de Okavango Delta
Makgadikgadi Pans
Baobab bomen
Chobe NP
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Groepsreis Botswana met een Nederlandssprekende reisleiding

Deze rondreis leidt u langs alle belangrijke bezienswaardigheden van Botswana. Zo overnacht u tijdens deze rondreis een aantal dagen in het toeristische plaatsje Maun. Maun is een uitstekende uitvalsbasis om diverse activiteiten te ondernemen. Zo kunt u met een traditionele kano over de grootste binnenlandse delta ter wereld - de Okavango Delta – varen of brengt u liever een bezoek aan het Moremi Game Reserve? Botswana is rijk aan verschillende nationale parken waar u kunt genieten van al het natuurschoon dat Botswana te bieden heeft.

Botswana en de big five

Als u denkt aan een safaritocht, dan denkt u uiteraard aan Afrika. In Botswana is het mogelijk aan diverse safaritochten deel te nemen en zo op zoek te gaan naar de big five. De big five bestaat uit de olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel. Uiteraard zijn er nog vele andere diersoorten te bewonderen tijdens de indrukwekkende safaritochten. Botswana heeft namelijk naast de grote vijf ook vele vogelsoorten en andere kleinere diersoorten, zoals wondermooie hagedissen en veelkleurige insecten.

Overweldigende natuur in het Chobe National Park

Het imposante Chobe National Park is gelegen in het noorden van Botswana en staat bekend om zijn grote hoeveelheid olifanten. Tijdens een safaritocht in het Chobe National Park kunt u naast het spotten van wilde dieren ook genieten van de prachtige en ongerepte natuur. Tijdens deze unieke rondreis maakt u een safaritocht met gids in het Makgadikgadi Pans National Park. In beide parken is de kans uiteraard aanwezig dat een kudde wilde dieren zomaar langs uw fourwheeldrive loopt!

Rondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Namibië en de Victoria watervallen

Deze avontuurlijke rondreis door Botswana maakt onderdeel uit van een groepsreis door in totaal vier landen in zuidelijk Afrika. Naast onze groepsreizen bieden wij ook diverse mogelijkheden aan om met een van onze privéreizen Botswana een unieke vakantie te beleven. Wilt u meer te weten komen over onze rondreizen in Zuid-Afrika? Kom dan naar het reiscafé van NRV om alles te weten te komen over onze bestemmingen onder het genot van een hapje en een drankje. Wij heten u uiteraard van harte welkom en staan klaar om al uw vragen over onze rondreizen te beantwoorden!

Rondreizen > Rondreizen Botswana > Groepsreizen Botswana
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis