Privéreizen Indonesië

Indonesie Bali rijstvelden

Prachtige individuele rondreis Indonesië

NRV heeft een ruim aanbod aan diverse rondreizen Indonesië. Elke reis naar Indonesië van NRV gaat langs de beroemde hoogtepunten die u echt eens gezien moet hebben. Bij ons kunt u kiezen uit een rondreis door Indonesië waarbij u alleen de Indonesische eilanden Java of Bali bezoekt, maar NRV biedt u ook rondreizen aan waarbij u ook naar Sulawesi reist. Als u zelf met uw partner of gezin op rondreis wilt, dan is een individuele rondreis Indonesië met gids een uitstekende keuze.

Hoogtepunten ontdekken tijdens een unieke rondreis

Maak kennis met het grootste eilandenrijk ter wereld en ga op zoek naar de meest bijzondere plekjes in het prachtige Indonesië. De populairste eilanden Java, Sumatra en Bali hebben op elk front ontzettend veel te bieden. Reis naar de hidden gems in Java, zie met eigen ogen de overweldigende natuur van Sumatra en wandel door het enige nationale park in Bali, namelijk Bali Barat Nationaal Park. Het warme klimaat, de mooiste strandjes, schitterende uitzichten, de meest fotogenieke plekjes en de bijzondere bezienswaardigheden zullen u blijven verbazen. Een rondreis Indonesië is echt een droom!

Een wilde jungle en immense stranden

Er zijn maar weinig plekken waar u orang oetans kunt spotten in het wild, maar in Indonesië kunt u ze misschien wel tegenkomen in het oerwoud. Een favoriete bezigheid van reizigers, is het spotten van dieren in het wild. En misschien is een reis naar Indonesië voor u ook wel een unieke kans om een aantal dieren in het wild te zien. Een wandeling door de jungle klinkt niet verkeerd toch? En wat dacht u van de paradijselijke stranden in Indonesië… deze zijn ongekend mooi en als u ergens wilt relaxen van een fijne strandvakantie dan is het hier optimaal genieten.

Populaire privéreizen Indonesië

Bij NRV kiest u uit een individuele rondreis Indonesië van 2 weken tot een individuele rondreis Indonesië van 3 weken. Bekijk snel ons aanbod individuele rondreizen Indonesië. Deze reizen zijn al geheel voor u samengesteld. Wilt u zelf uw rondreis Indonesië samenstellen? Kijk dan bij de unieke reisvorm zelf samenstellen Indonesië. Kunt u niet wachten om op reis te gaan? Bezoek dan van tevoren het NRV Reiscafé. Leuk voor de voorpret én u ontvangt extra informatie.
Rondreizen > Rondreizen Indonesië > Privéreizen Indonesië