Privéreizen Indonesië

Rijstvelden, Bali
Borobudur
Torajaland, Sulawesi
Orang oetans, Sumatra
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Onvergetelijke individuele rondreis Indonesië

Indonesië is onweerstaanbaar. Dat is een rondreis naar Indonesië ook. Als rondreisspecialist laten we u haar veelzijdigheid ervaren op uw manier, met flexibel aanpasbare of zelf samen te stellen individuele rondreizen Indonesië voor scherpe prijzen. U reist in een auto met chauffeur, kiest uit veel combinaties van diverse betoverende eilanden en kunt uw strandverblijf altijd upgraden of verlengen. En met de ervaren Nederlandssprekende gidsen die u kunt bijboeken, ontdekt u ook nog het boeiende karakter van deze Aziatische beauty.

Ervaar de cultuur en natuur van Indonesië

Tijdens uw individuele rondreis Indonesië kunt u het land op uw eigen manier ontdekken. Samen met uw lokale gids reist u langs alle hoogtepunten van Indonesië en de minder toeristische plekjes. Beleef oude koloniale tijden tijdens een stadstour door Jakarta en bewonder de prachtige natuur met eindeloze rijstterrassen, vulkanische bergen en rivieren. Uw lokale gids brengt u natuurlijk naar de beroemde Borobudur Tempel en de Prambanan Tempels in Jogjakarta. Met uw gids reist u ook door lokale dorpjes en bezoekt u lokale markten. Een individuele rondreis Indonesië geeft u de vrijheid om Indonesië te ontdekken op uw manier en tempo en het reizen met uw eigen lokale gids zorgt er ook voor dat u niets mist!

Uitgebreid relaxen op één van de Indonesische eilanden

Elke individuele rondreis Indonesië van NRV heeft een ontspannen verblijf op één of meerdere prachtige eilanden in het programma. Wat denkt u van een heerlijk strandverblijf in Sanur op Bali? U heeft hier de mogelijk om uw strandhotel te ‘upgraden’ en van een nog luxer verblijf te genieten. Of geniet van het prachtige én beschermde onderwaternatuurpark, onderdeel van het Bali Barat National Park. Echt tropisch genieten doet u tijdens uw individuele rondreis Indonesië met een uitstapje naar Maleisië op de eilanden Penang of Langkawi. Hier kunt u wandelen langs ongerepte stranden, helderblauwe zee en lokale vissersbootjes.

Voordelig op rondreis naar Indonesië met NRV

NRV neemt u mee naar Indonesië voor de beste prijs. Tijdens uw individuele rondreis Indonesië kunt u rekenen op een goede en enthousiaste gids, comfortabele accommodaties en interessante excursies. Kortom, u kunt rekenen op een zorgeloze reis. Wilt u zelf kiezen hoe u uw rondreis Indonesië vorm geeft? Dat kan met zelf een rondreis door Indonesië samen te stellen. Naast de individuele rondreizen Indonesië zijn ook de groepsreizen Indonesië bij NRV erg populair. Ontvangt u graag voordat u op reis gaat meer informatie over Indonesië? Bezoek dan het NRV Reiscafé.

Rondreizen > Rondreizen Indonesië > Privéreizen Indonesië
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis