Privéreizen Spanje

Spanje Granada Alhambra

Spanje rondreis: mooie eilanden, schitterende baaien en romantische dorpjes

Waarschijnlijk bent u weleens in Spanje geweest, maar heeft u het Spaanse eiland Mallorca al ontdekt? Met onze privéreis ‘Klassiek Mallorca’ zal u verrast zijn over deze onwijs mooie bestemming met hoogtepunten zoals het romantische bergdorpje Valldemossa, waar u het mooiste uitzicht heeft als u hier doorheen rijdt. De schitterende baaien op Mallorca en de kathedraal La Seu in Palma de Mallorca zijn een bezoek meer dan waard. Toch nog een keer naar het vasteland van Spanje? NRV heeft een ruime keus aan individuele rondreizen Spanje. Gaat uw volgende reis naar Andalusië, Baskenland of Catalunya? Kijk bij ons aanbod of laat u adviseren door onze reisspecialisten.

Onmisbare hoogtepunten van Spanje

In het bruisende Barcelona spot u de wereldberoemde Sagrada Familia en Park Güell. De Catalaanse architect Gaudí heeft een grote positieve invloed gehad in Barcelona. Geniet van deze wereldstad en bent u kunst- en cultuurliefhebbers, bezoek dan zeker het museum van Picasso. Voor de perfecte combinatie van stad en strand bent u in Málaga aan het juiste adres. Málaga heeft een fijn lang zandstrand vlakbij het centrum, genaamd Playa Malagueta. Vanaf het centrum wandelt u langs de mooie haven met winkels en gezellige terrassen. Bij het strand kunt u genieten van heerlijke vis, één van de must do's als u Málaga bezoekt. Een kleine greep van de ontelbare hoogtepunten van Spanje, maar zeker de moeite waard!

Voordelige, relaxte en zonnige rondreizen in Spanje

Wanneer u kiest voor een rondreis naar Spanje met NRV, kiest u voor een volledig verzorgde rondreis. Onze ervaren reisspecialisten zorgen ervoor dat u optimaal en zorgeloos van uw reis naar Spanje kunt genieten. Trakteer uzelf bijvoorbeeld op de privéreis ‘Hola Andalucía!’ of kies één van de andere perfect samengestelde rondreizen. Onze reisspecialisten weten op iedere reis, de perfecte balans te vinden tussen ontspanning en cultuur. Of u nu met z’n tweeën of met het hele gezin gaat, Spanje biedt voor ieder wat wils. Ontdek de veelzijdigheid van Spanje en kijk bij onze individuele rondreizen Spanje voor het aanbod!

Rondreizen > Rondreizen Spanje > Privéreizen Spanje