Privéreizen Bolivia

La Paz
Laguna Colorada, Salar de Uyuni
Incahuasi eiland, Salar de Uyuni
Potosí
Sucre

Individuele rondreis Bolivia: veelzijdig en avontuurlijk

Nieuwsgierig naar Bolivia? Dan is een individuele rondreis perfect. Op eigen tempo deze indrukwekkende bestemming ontdekken met ruige landschappen, besneeuwde bergtoppen, grote woestijnen, groene jungles, het Andes gebergte en nog veel meer. Begin uw reis in Sucre, de hoofdstad van Bolivia. Reis mee naar één van de hoogst gelegen steden ter wereld met zijn 4090 meter en bezoek de Laguna Colorada en Siloli woestijn. Onze veelzijdige privé rondreis brengt u door de natuur van Bolivia en laat u ook kennismaken met de cultuur. Ga op verkenningstocht in Bolivia, ontmoet de bevolking en wordt verliefd op Zuid-Amerika.

Ontdek de mooiste Bolivia bezienswaardigheden

Waar is Bolivia bekend om? Naast de bijzondere natuur zoals de uitgestrekte zoutvlakte, zal een bezoek aan het Titicacameer ook doen verrassen. Maak gebruik van verschillende vervoersmiddelen, ontdek de rijke geschiedenis en neem een momentje om te genieten van onder andere het panoramisch uitzicht bij Incahuasi eiland. Vooral de excursie per jeep over de zoutvlakte zal indruk maken. Een onvergetelijke rondreis met de mooiste bezienswaardigheden van Bolivia boekt u bij NRV.

Peru en Bolivia 3 weken nu extra voordelig

Bolivia ontdekken in combinatie met Peru. Een schitterende individuele rondreis. Boek een individuele rondreis Peru en Bolivia nu voor 3 weken en leer alle highlights kennen. Wij hebben de mooiste reisroutes voor u uitgestippeld, waardoor u niks zelf hoeft te regelen. Uiteraard staan onze reisspecialisten voor u klaar om u te adviseren bij het boeken van uw reis naar Bolivia!
Rondreizen > Rondreizen Bolivia > Privéreizen Bolivia