Rondreizen naar het Midden-Oosten

Rondreis Oman
Rondreis Jordanië
Rondreis Israël
Rondreis Iran

Ervaar de schoonheid van het 'beloofde land' tijdens onze rondreis door Israël

Maak kennis met Israël tijdens een bijzondere rondreis door dit imposante land in combinatie met Jordanië. Een bezoek aan de eeuwenoude stad Jeruzalem – waar geloof en historie samenkomen – is een onvergetelijk hoogtepunt van uw rondreis door Israël. Wandel vanaf de Olijfberg naar de Oude Stad met zijn prachtige steegjes en straatjes. Ontdek de indrukwekkende geschiedenis tijdens uw wandeling en geniet van deze prachtige stad. Daarnaast ontdekt u andere beroemde plaatsen als de Golan Hoogvlakte, het Meer van Galilea en de Nazareth. Kortom: een onvergetelijke ervaring!

Laat u verbluffen door de schoonheid van het land tijdens een rondreis door Jordanië

Wie Jordanië zegt, denkt direct aan het wereldwonder Petra. Deze oude rotsstad is slechts één van de vele hoogtepunten die u tijdens uw rondreis Jordanië zult bezoeken. Uiteraard bezoekt u ook de Pompeï van het Midden-Oosten: Jerash. Deze verwoeste stad is één van de best bewaarde Romeinse steden ter wereld gebleven. Ervaar daarnaast de grootsheid van de Wadi Rum-woestijn tijdens een avontuurlijke jeepsafari en blijf drijven in de Dode Zee door het extreem zoute water. Onze rondreizen Jordanië bevatten al deze hoogtepunten én natuurlijk nog veel meer!

Een rondreis door Iran: sfeervolle steden, kleurrijke bazaars en een gastvrije bevolking

Iran is wonderschoon, mysterieus, vriendelijk en nog relatief onontdekt door toeristen. Wij nemen u graag mee op reis naar deze bijzondere bestemming. Tijdens een rondreis in Iran ontdekt u de schatten van het oude Perzië, beleeft u de Zijderoute-romantiek in een traditionele karavanserai en wandelt u door de straten van het verrassend moderne Teheran. Uiteraard brengt u ook een bezoek aan de culturele hoofdstad van Iran: Isfahan. In deze prachtige stad bezoekt u onder andere het Naqsh-e Jahan plein, de Jame-moskee en het wonderschone paleis Chehel Sotoun.

Tijdens het rondreizen door Oman bevindt u zich in een magisch sprookje

Van prachtige oases tot mysterieuze woestijngebieden: Welkom in Oman! Van de kleinste hoofdstad ter wereld – Muscat – reist u verder naar de dieper gelegen binnenlanden van dit bijzondere land. Tijdens een rondreis Oman mag een bezoek van de Wahiba Sands, waar u ’s avonds kunt genieten van de prachtige sterrenhemel, niet ontbreken. Heerlijk nagenieten van alle indrukken van Muscat, Wahiba Sands en natuurlijk veel meer hoogtepunten kan aan het strand van Mussanah. Zowel duik-, snorkel- als strandliefhebbers kunnen in deze badplaats volledig genieten aan de Golf van Oman!