Groepsreizen Mexico

Mexico cenote Casa Tortuga

Beleef een heerlijke vakantie Mexico

De variatie in onze groepsreis Mexico zal u vast aanspreken. Stad, cultuur, natuur, activiteiten en ontspanning wisselen elkaar af. Voor een top vakantie Mexico bent u dus zeker bij ons aan het juiste adres, want wij reizen maar liefst 17 dagen door het wonderschone Mexico waarbij we langs vele hoogtepunten zullen komen. Begin bij de uitbundige Mexico-Stad en eindig met een heerlijke cocktail op het tropische strand van Playa del Carmen. Tijdens de reis neemt de enthousiaste, lokale Nederlandssprekende reisleider u mee door de schoonheid van Mexico. Geniet van de legendarische stad Teotihuacán en beleef mooie momenten in kleurrijke steden en niet te vergeten de Roberto Barrios watervallen. Op een fantastische Mexico vakantie kunt u rekenen!

Ontdek de cultuur en natuur van Mexico in een groep

In Mexico ligt de geschiedenis van de Inka’s en de Maya’s. Tijdens onze Mexico reis vertrekt u onder andere richting San Cristóbal de las Casas: volgens reizigers één van de leukste plaatsen van Mexico – hier ervaart u de hedendaagse Maya-cultuur van dichtbij. Ook bezoekt u de legendarische Maya-stad Palenque, waarbij de weg ernaar toe alleen al heel bijzonder is. Tijdens het ontdekken van de culturele hoogtepunten met de groep neemt u ook een kijkje in de mooie natuur van Mexico.

Voordelige Mexico groepsreis boeken

Droomt u van een inspirerende groepsreis langs bijzondere plekken in Mexico en bent u op zoek naar een combinatie van natuur, cultuur en avontuur? Boek dan nu uw zorgeloze reis met NRV naar Mexico tegen de beste prijs en bezoek alle hoogtepunten van deze prachtige bestemming! Ontdek onze afwisselende groepsreizen, wacht geen moment langer en laat u verrassen door het afwisselende aanbod rondreizen Mexico.

Rondreizen > Rondreizen Mexico > Groepsreizen Mexico