Privéreizen Botswana

Moremi Game Reserve
Varen op de Okavango Delta
Makgadikgadi Pans
Baobab bomen
Chobe NP

Ongerepte flora en fauna tijdens een individuele rondreis Botswana

Ontdek op uw eigen tempo de prachtige Nationale Parken en de vele wilde diersoorten tijdens een rondreis naar het verrassende Botswana. Maak kennis met de spectaculaire Victoria Falls en reis naar het oudste Nationale Park van Botswana: Chobe. Het Nationaal Park Chobe is dankzij haar ligging een ideale tussenstop voor een safari tijdens een rondreis door zuidelijk Afrika. Het bestaat uit diverse landschappen en lange rivieren. In dit gebied is een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals de cheetah, leeuw, luipaard, hyena, giraffe en zebra. Een Botswana rondreis is met NRV een onvergetelijke ervaring.

Must see: breng een bezoek aan ‘s werelds grootste delta

De Okavango Delta is niet alleen de grootste delta ter wereld, het heeft ook een belangrijke functie. De delta mondt namelijk uit in in het zand van de Kalahari. Hierdoor wordt er voor 15.000 vierkante kilometer van de woestijn voorzien van water. Tevens is het een prachtig leefgebied van wilde dieren en behoort het tot UNESCO Werelderfgoed. Onder andere de cheetah, leeuw, witte en zwarte neushoorn en de Afrikaanse wilde hond leven in het gebied. Behalve deze diersoorten leven er nog veel meer verschillende dieren, die u tijdens een rondreis kunt zien, waaronder grote roofdieren en meer dan vierhonderd vogelsoorten.

Beleef Botswana met NRV

Tijdens onze voordelige individuele rondreizen naar Botswana laten wij u graag kennismaken met dit bijzondere land dat geliefd is door veel reizigers. De diversiteit aan landschappen, mooie natuurgebieden en de indrukwekkende safari’s maken uw rondreis compleet. Onze individuele rondreizen naar Botswana hebben drie dingen met elkaar gemeen: flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Bekijk onze rondreizen naar Botswana en laat u verrassen door het ruime aanbod reizen!

Rondreizen > Rondreizen Botswana > Privéreizen Botswana