Groepsreizen Noorwegen

Lofoten
Noordkaap
Fjorden
Rendieren
Bergen

Reis af naar het veelzijdige Noorwegen

Ga mee op een van onze groepsreizen door Noorwegen en ontdek de charmes van de Noorse natuur. Noorwegen is al jarenlang de populairste Scandinavische bestemming en dat heeft een reden. Dit land is namelijk adembenemend mooi en ontzettend veelzijdig. Zo kunt u in de ochtend wakker worden bij een kraakhelder meer en ’s avonds tussen de husky’s in de sneeuw genieten van het Noorderlicht. Wilt u graag georganiseerd dit prachtige land bezoeken? Dan zijn onze groepsreizen door Noorwegen zowel in de zomer als in de winter een aanrader om te doen. Wat dacht u van een geweldige groepsreis Lofoten of een groepsreis Noordkaap? Reis mee met NRV!

Ontdek Noord- of Zuid-Noorwegen tijdens een groepsreis

Groepsreizen zijn een ideale manier om zoveel mogelijk uit uw reis naar Noorwegen te halen. Met een comfortabele touringcar en een Nederlandssprekende reisleiding doorkruist u het hele land en bezoekt u alle hoogtepunten waar Noorwegen om bekend staat. NRV biedt diverse groepsreizen door dit land aan en ook groepsreizen Lapland. Wilt u graag het noorden van Noorwegen combineren met Zweden en Finland en de ruige wildernis van Lapland zien? Neem dan deel aan de groepsreis Noordkaap, Lapland & Lofoten van 10 dagen. Tijdens deze Lapland groepsreis bezoekt u de ongerepte eilandengroep Vesterålen en bewondert u de middernachtzon vanaf de Noordkaap. Kunt u geen genoeg krijgen van nationale parken, meren, hooggebergten en Noorse Fjorden? Dan is de groepsreis Hoogtepunten van Zuid-Noorwegen van 11 dagen dé reis waaraan u wilt deelnemen. Hierin zit zelfs een minicruise over het Geirangerfjord en is een treinrit met Flamsbanen inbegrepen!

Ga mee op een adembenemend mooi avontuur door Noorwegen

Reist u graag mee in groepen en ziet u een van de groepsreizen door Noorwegen wel zitten? Laat u dan adviseren door de reisspecialisten van NRV of boek uw reis direct. Gaat u liever op individuele rondreis door Noorwegen? Dat kan natuurlijk ook. U gaat dan op basis van een fly drive of met uw eigen auto het land verkennen. Bekijk nu ons gehele aanbod rondreizen door Noorwegen.

Rondreizen > Rondreizen Noorwegen > Groepsreizen Noorwegen