Groepsreizen

Monument Valley in Amerika
Machu Picchu in Peru
Krugerpark in Zuid-Afrika
Chinese Muur in China

Groepsreizen van NRV

Meegaan op één van onze wereldwijde groepsreizen van NRV heeft veel voordelen. Samen met een gezellige groep ontdekt u de vele hoogtepunten, de minder toeristische plekken en beleeft u het dagelijks leven van de lokale bevolking. U profiteert natuurlijk ook van de voordelen die u van NRV mag verwachten: Vertrekgarantie, Nederlandssprekende reisleiding, overnachtingen in comfortabele middenklasse hotels, goede bussen voor lokaal vervoer, afgewogen reisprogramma’s en altijd een scherpe prijs. Tevens kunt u bij NRV bijna alle groepsrondreizen voorafgaand aan de reis of na afloop individueel en flexibel verlengen. Ook kunt uzelf eenvoudig extra’s toevoegen en vooraf boeken. Met een van onze groepsreizen ervaart u het gemak van een goed georganiseerde groepsrondreis!

Ruim aanbod aan wereldwijde groepsreizen

Met ruim 100 groepsreizen naar meer dan 35 verschillende landen hebben wij voor iedereen een passende groepsreis. Ga tijdens een groepsrondreis in Zuid-Afrika op zoek naar de ‘Big Five’ in 's werelds mooiste natuurparken. Maar beleef veel meer in Zuid-Afrika! Proef de lokale wijnen van Stellenbosch, bezoek de vrolijke pinguïns op Boulders Beach of beklim de Tafelberg voor een fantastisch uitzicht over Kaapstad. Tijdens onze groepsrondreizen door Indonesië maakt u kennis met het grootste eilandenrijk ter wereld. Bezoek historische tempels, struin door uitgestrekte rijstvelden en kom tot rust aan de prachtige tropische stranden. Of ontdek samen met NRV het boeiende en indrukwekkende Griekenland tijdens een van onze groepsrondreizen naar Griekenland. U ontdekt eeuwenoude tempels, kloosters en pittoreske dorpjes. Kortom: Ons aanbod groepsreizen is ontzettend divers!

Top 5 populaire groepsreizen

Beleef meer met de reizen van NRV

Wilt u liever een compleet georganiseerde verre rondreis met een zelfgekozen reisgezelschap maken? NRV neemt u dan graag mee op een van de wereldwijde privéreizen. Onze privéreizen hebben drie dingen met elkaar gemeen: flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Het prijsvoordeel loopt ook nog eens op bij groepsboekingen. Ook is het mogelijk om uw rondreis volledig zelf samen te stellen. Bij deze unieke reisvorm zelf samenstellen bepaalt u zelf het begin- en eindpunt van uw rondreis en stelt u de route aan de hand van verschillende bouwstenen zelf samen. Heeft u nog vragen? Uiteraard helpen onze reisspecialisten u graag met het kiezen én samenstellen van uw ideale rondreis!

Rondreizen > Groepsreizen