Bogotá
Cocora-vallei
Koffiedriehoek
Palomino
Cartagena
Tayrona Nationaal Park
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Een veelzijdige en verrassende rondreis door Colombia

Heeft u altijd al willen reizen naar Colombia? Reis dan samen met NRV naar het kleurrijke Colombia! Colombia heeft zoveel te bieden: van de swingende koloniale steden als Bogotá en Medellín tot de wonderschone natuur van het Tayrona Nationaal Park en de Tatacoa-woestijn. Onze rondreizen naar Colombia hebben de ideale combinatie van cultuur en natuur, waarbij u zowel de highlights van Colombia als de verborgen parels ontdekt. Tevens heeft u een aantal heerlijke stranddagen op de mooiste stranden van Colombia in Palomino of het Tayrona Nationaal Park. Met NRV beleeft u een unieke rondreis door het spectaculaire Colombia!

Een onvergetelijke vakantie in Colombia

Een vakantie in Colombia staat garant voor een onvergetelijke ervaring! In de hoofdstad van Colombia – Bogotá – begint uw rondreis! Met een meerdaags verblijf in de historische stad Cartagena maakt u kennis met de indrukwekkende geschiedenis en wandelt u langs de vele koloniale gebouwen. Tijdens uw rondreis Colombia leert u alles over koffie: het kweken, plukken en branden van de wereldberoemde Arabica-bonen. Uiteraard is een koffieproeverij inclusief! U maakt ook kennis met de wonderschone natuur van Colombia in de Cocora-vallei met zijn hoge palmbomen en de adembenemende Tatacao-woestijn, dat officieel geen woestijn is. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele bezienswaardigheden van Colombia!

De gevarieerde groepsreis door Colombia van NRV

Ontdek Colombia samen met NRV! De groepsreis Colombia is met zorg voor u samengesteld, waarbij u profiteert van alle voordelen die u van dé rondreisspecialist mag verwachten: een boeiende reisroute door Colombia, comfortabele hotels en altijd een scherpe prijs! Bij deze groepsreis van Colombia heeft u tevens een Nederlandssprekende reisleiding, vertrekgarantie, een ruim aanbod aan optionele activiteiten en individuele verlengings- en upgrademogelijkheden. Ontdek met onze groepsreis naar dit fascinerende land in Zuid-Amerika die u het echte Colombia laat zien! Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze groepsreis Hoogtepunten van Colombia.
Rondreizen > Rondreizen Colombia

Rondreizen Colombia

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis