Petra Klooster Jordanië

Rondreis Jordanië: avontuurlijk en ontspannen

Houdt u van schat zoeken? Reis dan met ons mee op een rondreis door Jordanië, de schatbewaarder van het Midden-Oosten. Als rondreisspecialist kennen we alle hoogtepunten én de verstopte culturele en historische juweeltjes. De reisprogramma’s die onze ervaren reisexperts samenstellen zijn voordelig, afwisselend en flexibel af te stemmen op uw wensen. U kiest zelf of u voor een avontuurlijke rondreis of een ontspannen rondreis door Jordanië gaat. Ook is het aan u of u liever reist met een auto met privé chauffeur of dat u uw eigen huurauto ter beschikking heeft, ook wel een fly-drive Jordanië genoemd.

Hoogtepunten van Jordanië

Tijdens uw rondreis door Jordanië kunt u vele culturele en historische bezienswaardigheden bezoeken. De meest bekende bezienswaardigheid, en wellicht meteen het hoogtepunt van uw rondreis door Jordanië, is Petra. Deze tweeduizend jaar oude stad was ooit de belangrijkste stad van de Nabateërs. In Petra kijkt u uw ogen uit bij de overblijfselen van tempels en theaters. In de buurt van Petra ligt de mooiste en grootste woestijn van Jordanië Wadi Rum. Hier beleeft u een indrukwekkend moment tijdens uw rondreis Jordanië. U overnacht namelijk onder de sterren in een tent in bedoeïenen stijl. Ook kunt u met een gids een wandeling maken door de woestijn. In de hoofdstad van Jordanië, Amman, kunt u opnieuw genieten van historische bezienswaardigheden. Bezoek in de omgeving ook Jerash, ook wel het Pompeï van het Midden-Oosten genoemd.

Ontspannen aan de Dode Zee

Op verschillende momenten tijdens uw rondreis door Jordanië kunt u tot rust komen, zoals u dat thuis niet kunt! Wat denkt u van een duik in de Dode Zee? De Dode Zee is de meest zoute zee in de wereld. Een prima vooruitzicht: heerlijk blijven drijven zonder iets te hoeven doen. Ook in Aqaba, in het zuiden van Jordanië, kunt u heerlijk ontspannen. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand. Voor de watersportliefhebbers is er ook genoeg te doen: u kunt hier surfen, zeilen en het is een goede plek om te snorkelen of te duiken. Verwen uzelf nog iets extra en verleng of upgrade uw rondreis Jordanië met een nóg luxer verblijf in Aqaba.

Voordelige rondreizen Jordanië

Onze enthousiaste reisspecialisten hebben met zorg verschillende reizen door Jordanië voor u samengesteld. Dit heeft geleid tot een divers aanbod aan groepsreizen naar Jordanië en individuele rondreizen door Jordanië, ook wel privéreizen genoemd. Reis door Jordanië met NRV en u bent verzekerd van flexibiliteit en unieke reizen voor de beste prijs. Bij NRV is het ook mogelijk om uw rondreis door Jordanië zelf samen te stellen. Bekijk onze unieke reisvorm zelf samenstellen Jordanië. Meer inspiratie nodig over deze bestemming? Bekijk dan onze inspiratie pagina over Jordanië.

Rondreizen > Rondreizen Jordanië

Rondreizen Jordanië