Groepsreizen Namibië

Namibie Sosussvlei

Groepsreis Namibië: beleef uw Afrikaanse droom!

NRV biedt de beste groepsreizen Namibië voor een lage prijs en met vertrekgarantie. De sfeervolle lodges waar we logeren en de enthousiaste Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleiding die het land en de bevolking door en door kent, maken deze groepsreizen Namibië ontzettend bijzonder. Ga mee op groepsreis en ervaar zelf het land van bijzondere landschappen en wilde dieren. Nemen wij u binnenkort mee op groepsrondreis Namibië?

Eindeloos genieten tijdens uw groepsreis Namibië

Tijdens uw groepsreis door Namibië kunt u met gelijkgestemde medereizigers genieten van de indrukwekkende landschappen. In Namibië bezoekt u bijvoorbeeld de indrukwekkende en beroemde Fish River Canyon. Geniet van de prachtige vergezichten van deze één na grootste kloof ter wereld. In de Kalahari-woestijn kunt u onder andere op zoek naar antilopen, springbokken en giraffen. Laat u vervolgens betoveren door de zonsondergang op deze bijzondere plek. Natuurlijk brengt u tijdens uw groepsreis Namibië een bezoek aan de Sossusvlei. Ontdek al vroeg in de ochtend de enorme rode zandduinen en beklim eventueel één van de duinen om te genieten van een bijzonder uitzicht. De natuurpracht van Namibië met haar eindeloze vergezichten vergeet u nooit meer.

Bezienswaardigheden Namibië

Bent u van plan wilde dieren te spotten tijdens uw groepsreis Namibië? Dat kan uitzonderlijk goed op safari in het Etosha Nationaal Park, het grootste wildpark van Namibië. Het park staat bekend als één van de beste parken om dieren te spotten, vanwege de lage begroeiing. Tijdens uw groepsreis Namibië maakt u ook kennis met de geschiedenis van het land. Zo bezoekt u Swakopmond om de koloniale gebouwen te bewonderen. Ook maakt u kennis met de tradities en gebruiken van de Himba’s. In de traditionele dorpen vertellen deze stammen u graag over het dagelijkse leven.

Voordelig en flexibel op groepsreis met NRV

Een rondreis door Namibië is fantastisch! Onze groepsreizen naar Namibië zijn unieke reizen en een geweldige kennismaking met een bijzonder land. De groepsreizen zijn ook nog eens scherp geprijsd! Bovendien kunt u de groepsreizen Namibië individueel verlengen voorafgaand of na de reis. Bent u op zoek naar een individuele rondreis door Namibië? Bekijk dan onze individuele rondreizen Namibië. Het is ook mogelijk om uw rondreis naar Namibië zelf samen te stellen. Onze reisspecialisten helpen u graag met het samenstellen van uw ideale rondreis naar Namibië!

Rondreizen > Rondreizen Namibië > Groepsreizen Namibië