Groepsreizen Namibië

Sossusvallei
Kalahari
Fish River Canyon
Etosha Nationaal Park
Himba's
Caprivistrook
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Groepsreis Namibië: beleef uw Afrikaanse droom!

NRV biedt de beste groepsreis naar Namibië voor de beste prijs en met vertrekgarantie. De sfeervolle lodges waar we logeren en de enthousiaste Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleiding die het land en de bevolking door en door kent, maken deze groepsreis Namibië ontzettend bijzonder. 

Eindeloos genieten

Tijdens uw groepsreis door Namibië kunt u met gelijkgestemde reizigers genieten van de indrukwekkende landschappen. In Namibië bezoekt u bijvoorbeeld de indrukwekkende én beroemde Fish River Canyon. Geniet van de prachtige vergezichten van deze één na grootste kloof ter wereld. In de Kalahari-woestijn kunt u onder andere op zoek naar antilopen, springbokken en giraffen. Laat u vervolgens betoveren door de zonsondergang op deze bijzondere plek. Natuurlijk brengt u tijdens uw groepsreis Namibië een bezoek aan de Sossusvlei. Ontdek al vroeg in de ochtend de enorme rode zandduinen en beklim eventueel één van de duinen om te genieten van een bijzonder uitzicht. De natuurpracht van Namibië met haar eindeloze vergezichten vergeet u nooit meer. 

Bezienswaardigheden Namibië

Bent u van plan wilde dieren te spotten tijdens uw groepsreis Namibië? Dat kan uitzonderlijk goed op safari in het Etosha Nationaal Park, het grootste wildpark van Namibië. Het park staat bekend als één van de beste parken om dieren te spotten, vanwege de lage begroeiing. Tijdens uw groepsreis Namibië maakt u ook kennis met de geschiedenis van het land. Zo bezoekt u Swakopmond om de koloniale gebouwen te bewonderen. Ook maakt u kennis met de tradities en gebruiken van de Himba’s. In de traditionele dorpen vertellen deze stammen u graag over het dagelijkse leven.

Voordelig en flexibel op reis met NRV

Een rondreis door Namibië is fantastisch! Onze groepsreis naar Namibië is een unieke reis en een geweldige kennismaking met een bijzonder land. Deze groepsreis is ook nog eens scherp geprijsd! Bovendien kunt u de groepsreis Namibië individueel verlengen voorafgaand of na de reis. Bent u op zoek naar een individuele rondreis door Namibië? Bekijk dan onze individuele rondreizen Namibië. Het is ook mogelijk om uw rondreis naar Namibië zelf samen te stellen. Onze reisspecialisten helpen u graag met het samenstellen van uw ideale rondreis naar Namibië!

Rondreizen > Rondreizen Namibië > Groepsreizen Namibië
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis