Kotor baai
Skadar meer
Sveti Stefan
Baai van Kotor
Budva

Montenegro rondreis: Budva, Kotor baai en Sveti Stefan

Een Montenegro rondreis is een reis vol populaire bezienswaardigheden en mooie plekken. Struin door de smalle straten van Budva, dé hotspot van Montenegro. Het oude centrum Stari Grad met zijn knusse huisjes met rode daken omringd door hoge middeleeuwse stadsmuren is al eeuwenlang één van de meest idyllische plekjes aan de Adriatische kust. Reis door naar de schitterende Kotor baai, volgens velen één van de mooiste baaien ter wereld. En dus ook favoriet en een grote trekpleister in Montenegro. En dan het voormalige visserseiland Sveti Stefan, een klein eilandje net voor de kust. Het heeft een unieke ligging en is opgenomen op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Montenegro ook wel het Monaco van de Balkan

De reden waarom steeds meer reizigers naar Montenegro vertrekken is, vanwege het natuurschoon, de schitterende baaien, de fijne stranden en de prachtige helderblauwe zee. Het wordt ook wel het Monaco van de Balkan genoemd. Tijdens een vakantie in Montenegro kunt u zich verheugen op mooie landschappen, steden met ligging aan de zee en natuurparken met bijzondere uitzichten. Ook niet onbelangrijk; het eten is in Montenegro over het algemeen erg goed. Er wordt veel gebruik gemaakt van verse ingrediënten zoals lokaal gevangen vis. De keuken van Montenegro bestaat uit een mix van traditionele Oost-Europese gerechten en Italiaanse invloeden. Geweldig!

Reis voordelig naar Montenegro

Wilt u alles uit een Montenegro vakantie halen? Voor een lage prijs kunt u allerlei hoogtepunten en bezienswaardigheden ontdekken én met NRV ook buurlanden Kroatië en Bosnië-Herzegovina bezoeken. Laat u betoveren door de mooiste plekken in Montenegro, een rondreis die u niet snel zult vergeten. Onze Montenegro reizen zitten vol afwisseling, avontuur, cultuur, natuur en meer. Ontdek ook ons aanbod privéreizen Montenegro.
Rondreizen > Rondreizen Montenegro

Rondreizen Montenegro