Groepsreizen Oman

Wadi Bani Khalid
Wahibi Sands
Ras al-Jinz
Jebal Akhdar

Highlights van Oman: Wadi Shab, Muscat en Jebel Shams gebergte

Oman heeft het allemaal… Bijzondere natuur, cultuur, tropische taferelen en eindeloze zandvlaktes. Een hoogtepunt tijdens uw rondreis Oman is één van de populairste wadi’s in Oman, namelijk de Wadi Shab. Reis mee door de hoofdstad Muscat, gelegen in een rustige baai van de Golf van Oman en ontdek leuke bezienswaardigheden en goede restaurants. De Grand Canyon van het Midden-Oosten is een waar hoogtepunt voor vele reizigers. De Jebel Shams is met zijn 3000 meter de hoogste berg van Oman en is gelegen in het noordwesten van het land. Hier kunt u prachtige hikes maken en vergeet dan ook zeker niet om even een momentje stil te staan en een mooi plaatje te schieten van deze bijzondere plek.

Rondreizen door sprookjesachtig Oman

Prachtige landschappen, vele kamelen, mooie zandduinen, kleine dorpjes en grote rotspartijen is typerend voor Oman. Kortom, ongekend veel highlights zult u tegenkomen tijdens een reis in Oman. Met een culturele groepsreis of een fly drive van NRV ontdekt u ongelooflijk veel van Oman én beleeft u de rijke cultuur en maakt u kennis met de vriendelijke bevolking. Bent u nieuwsgierig naar meer? Wij hebben voor u een combinatiereis Dubai, Abu Dhabi en Oman samengesteld! Klik hier snel verder voor al onze rondreizen.

Op reis met NRV voor de beste prijs

Tijdens onze voordelige groepsrondreizen naar Oman laten wij u graag kennismaken met dit bijzondere land dat geliefd is door veel reizigers. De diversiteit aan landschappen en mooie natuurgebieden maken het een prachtige bestemmingen om rond te reizen. Onze groepsreizen naar Oman hebben een aantal dingen met elkaar gemeen: flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Bekijk onze rondreizen naar Oman en laat u verrassen door de rondreizen!
Rondreizen > Rondreizen Oman > Groepsreizen Oman