Groepsreizen Oezbekistan

Kukeldash Madrasah, Tasjkent
Stadsmuur, Khiva
Tahtakaracha pas, Oezbekistan
Registan plein, Samarkand
Aardewerk, Boechara

Groepsreis naar authentiek Oezbekistan

Met een groepsreis naar Oezbekistan kunt u ontzettend veel bijzondere dingen beleven. En wij nemen u graag mee. Oezbekistan is een parel in Azië en de ‘groene’ hoofdstad van Oezbekistan Tasjkent moet u eens gezien hebben. De helft van de stad bestaat uit parken en tuinen. Ook is de stad is de grootste en meest populaire stad van het land die ongeveer 2,5 miljoen inwoners telt. Lees meer over de bezienswaardigheden en laat u verrassen door de schoonheid van Oezbekistan.

Ontdek bezienswaardigheden van Oezbekistan

Bewonder de legendarische Zijderoute van Oezbekistan en struin door steden als Khiva, Boechara en Samarkand waar de gids meer vertelt over de geschiedenis, culturele hoogtepunten, historische monumenten, kleurrijke koepels en bazaars. Samen met de groep ontdekt u welke monumenten en oude huizen tot de Werelderfgoedlijst van Unesco behoren. Het sfeervolle plein Registan in Samarkand zal uw hart veroveren. Tot slot beleeft u een unieke overnachting in traditionele yurt in de woestijn en geniet van een bbq-lunch aan het Aydurkal-meer. Twijfel niet langer en ontdek de interessante reisbestemming Oezbekistan!

Reist u voordelig mee op groepsreis Oezbekistan?

Heeft u weinig kennis van Oezbekistan, maar bent u nieuwsgierig geworden naar deze magische bestemming? Laat u dan gratis adviseren door onze reisspecialisten en ontdek samen met een groep waarom deze bestemming zo bijzonder is. Onze ervaren gidsen vertellen met veel enthousiasme alles over de hoogtepunten en bezienswaardigheden. Een afwisselende en voordelige rondreis Oezbekistan boekt u bij NRV!
Rondreizen > Rondreizen Oezbekistan > Groepsreizen Oezbekistan