Groepsreizen Marokko

Marokko Chefchaouen

Groepsreis Marokko: eeuwenoude steden, woestijnen en sprookjesachtig Marrakech

Marrakech is één van de vier koningssteden en bevindt zich in het westen van Marokko op de Haouzvlakte. Deze kleurrijke stad is een populaire bestemming vanwege het afwisselende landschap, de prachtige paleizen en de authentieke Arabische sfeer. Koningssteden Fes, Meknès en Rabat zijn onmisbare hoogtepunten tijdens uw rondreis. Met een groepsreis van NRV zullen wij lang stil staan bij deze highlights. Klinkt een overnachting aan de rand van de Sahara woestijn u als muziek in de oren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Verdwaal in de medina en struin langs smaragdgroene valleien. Een Marokko rondreis is bijzonder en erg actief.

De mooiste bezienswaardigheden van Marokko

Marokko is een land vol culturele hoogtepunten en mooie bezienswaardigheden. Met een groepsreis beleeft u het mooiste uitzicht bij het Atlasgebergte. Het Atlasgebergte snijdt dwars door Marokko waar u fascinerende wandeltochten zult maken langs bergdorpjes, rivieren en valleien. Een bijzonder stukje landschap in Marokko. Vissersstadje Chefchaouen is gelegen in het noorden van Marokko en biedt vanuit omliggende gebergten een prachtig uitzicht over de stad. Het wordt ook wel de blauwe stad genoemd vanwege de gekleurde huisjes. De theehuisjes, vriendelijke bewoners, het lekkere eten en de sfeer is waarom deze stad altijd goed in de smaak valt. Tenslotte zijn de Ouzoud watervallen omringd door bergen en olijfbomen een must-see tijdens een rondreis Marokko.

Indrukwekkende reizen naar Marokko

Onze reisspecialisten in Nederland en onze reisleiders in Marokko zorgen ervoor dat u een avontuurlijke en relaxte vakantie beleeft. De groepsreizen Marokko van NRV zijn erg populair onder reizigers vanwege de vele highlights en indrukwekkende bezienswaardigheden die bezocht worden. Wilt u meer weten over een groepsreis of individuele rondreis Marokko? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om al uw vragen over onze rondreizen in Marokko te beantwoorden. Bekijk nu ons aanbod rondreizen door Marokko.
Rondreizen > Rondreizen Marokko > Groepsreizen Marokko