Rocky Island, Finland
kasteel van St. Olaf, Finland
Noorderlicht
Saimaa meer, Finland
Helsinki, Finland
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Ervaar de overweldigende natuur van Finland.

Het land van de 1000 meren, het magische noorderlicht en de betoverende natuur maar Finland één van de mooiste bestemmingen van Europa wanneer het gaat om flora en fauna. De vele nationale parken, authentieke dorpjes maakt dat waar u ook kijkt, u verbluft raakt door de prachtige natuur. Het welbekende midzomernacht fenomeen, waarbij de zon niet ondergaat, het noorderlicht en de ultieme combinatie tussen natuur en cultuur maakt Finland een vakantiebestemming om nooit meer te vergeten.

Rondreizen in Finland

Met de reizen van NRV reist u onder andere door Fins Lapland waar u kennis kunt maken met de Sami en krijgt u een unieke kijk op de levenswijze van deze mensen in de ruige wildernis. Hoofdstad Helsinki en historisch stadje Rauma, die genoteerd staat op UNESCO Werelderfgoedlijst zijn ook absoluut het bezoeken waard. De herkenbare rode houten huizen zijn een toonbeeld van de Scandinavische architectuur en geven een authentieke sfeer aan iedere stad. In combinatie met de culinaire keuken en de gastvrije mensen die u zult tegen komen zult u zich ongetwijfeld in een sprookje wanen.

Ervaar Finland met de prachtige reizen van NRV

Wanneer u kiest voor een rondreis met NRV bieden we u prachtige samengestelde rondreizen vol hoogtepunten door Finland en Lapland aan. Of u nou kiest voor een groepsreis of voor een individuele rondreis, NRV laat u langs alle hoogtepunten gaan zodat u zich op een comfortabele en zorgeloze manier kunt laten betoveren door het wilde landschap. Kies bijvoorbeeld de groepsreis Noordkaap, Lapland & Lofoten waarbij een bezoek aan de ongerepte Lofoten, de Vesteralen eilanden en de diepe fjorden een magische indruk achter zullen laten. Wilt u liever een privérondreis? Met een eigen huurauto heeft u veel vrijheid om dit prachtige land zelf te ontdekken. Rijdt door de eindeloze bossen, stop in een karakteristiek dorpje en laat dit prachtige land u op geheel eigen tempo verrassen.
Rondreizen > Rondreizen Finland

Rondreizen Finland

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis