Rondreizen naar Azië

Rondreis Indonesië
Rondreis Thailand
Rondreis Japan
Rondreis Sri Lanka
Rondreis Vietnam

De mooiste rondreizen door Thailand in het zuidoosten van Azië

Thailand is het ‘land van de glimlach’ en tijdens een rondreis laat dit prachtige land ook u stralen! Of u nu kiest voor een groepsreis of liever een individuele rondreis maakt, met NRV maakt u kennis met het ‘echte’ Thailand. Van de drukte en hectiek in Bangkok tot een kennismaking met het Thaise plattelandsleven en de prachtige witte zandstranden in het zuiden. Thailand is een land met de perfecte mix van cultuur, natuur en stranden waardoor een rondreis door Thailand voor iedereen geschikt is, bekijk hier ook onze familiereizen Thailand voor het hele gezin!

Een rondreis Japan in Oost-Azië prikkelt al uw zintuigen

Japan – het land van de rijzende zon – is ‘hot’. Een compleet ander land in vergelijking met andere Aziatische landen en een absolute aanrader voor een rondreis in Azië. Het ene moment wandelt u door de moderne metropolen terwijl u op het andere moment geniet van de traditionele Japanse cultuur met haar interessante historie. Tijdens onze rondreizen in Japan reist u naar alle bestemmingen met de trein. Het treinnetwerk van Japan staat bekend als schoonste, snelste en meest punctuele ter wereld. Al uw zintuigen worden tijdens een rondreis Japan geprikkeld!

Laat u verrassen door de veelzijdigheid tijdens een rondreis Sri Lanka

Sri Lanka dat letterlijk ‘prachtig eiland’ betekent, is de parel in de Indische Oceaan gelegen in Zuid-Azië. Het land is groen, wonderschoon en biedt ook de mogelijkheid om wilde dieren te spotten in de verschillende nationale parken die dit land rijk is. Het eiland is bijna net zo groot als Nederland, waardoor u tijdens één van de rondreizen door Sri Lanka het eiland grotendeels in één rondreis kunt ontdekken. Wilt u langer genieten? Verleng uw rondreis dan met heerlijke stranddagen op de Malediven en laat hier alle indrukken van uw rondreis door Sri Lanka op u inwerken.

NRV heeft nog veel meer prachtige rondreizen in Azië met veel bijzonderheden

In Azië heeft NRV nog veel meer prachtige groeps- en individuele rondreizen. Heeft u wel eens gedacht aan een familierondreis door Azië? of een rondreis Vietnam in een groep of privé? Geniet vanaf een traditionele jonk van de betoverende omgeving in Halong Bay, ontdek de rijke historie in koloniaal Hanoi of het voormalige Saigon en fiets door de prachtige omgeving van de Mekong Delta. Ook Indonesië is al jaren een favoriete bestemming van vele reizigers! Een rondreis Indonesië door ’s werelds grootste eilandenstaat is fantastisch! NRV biedt rondreizen aan naar onder andere het grote, veelzijdige Java, het lieflijke Bali en het groene Sumatra. Of geeft u toch de voorkeur om een prachtige rondreis China te maken?