Familiereizen Thailand

Banner Thailand JP New

Een vakantie naar Thailand met kinderen

Tropisch Thailand is een fantastische vakantiebestemming om met kinderen naartoe te reizen. De gastvrije bevolking, kindvriendelijke excursies, gezellige familiehotels en lange zandstranden maken Thailand tot een heerlijke familiebestemming. De hoogtepunten van het land zijn zeer veelzijdig waardoor jullie samen kunnen genieten van steden, cultuur, natuur en strand. Onze familiereizen zijn speciaal ontwikkeld voor het reizen met kinderen, waardoor jullie zorgeloos en comfortabel kunnen genieten van een vakantie naar Thailand!

Ervaar de hoogtepunten van Thailand tijdens een familierondreis

Beleef samen de hoogtepunten van Thailand tijdens een onvergetelijke familierondreis! Verken de bruisende straten van Bangkok en de indrukwekkende architectuur van The Grand Palace. Bewonder Wat Pho, de gigantische liggende Boeddha van 46 meter lang, volledig bedekt met echt bladgoud! Bezoek de brug over de River Kwai en kom in Kanchanaburi meer te weten over de geschiedenis van dit gebied. Reis af naar een van de oudste regenwouden ter wereld, het adembenemende Khao Sok Nationaal Park in het zuiden van het land. Bewonder de prachtige meren, grotten en valleien. Sluit jullie rondreis heerlijk af met ontspannen stranddagen op de witte zandstranden met helderblauw water.

Familierondreizen Thailand: groep en privé

Ervaar Thailand met een ervaren reisleider en andere gezinnen tijdens een van onze Thailand familiegroepsreizen! Extra leuk voor de kinderen om samen met leeftijdsgenoten al deze indrukken op te doen. Gaan jullie liever alleen met jullie eigen gezin op reis? Ontdek dan onze familie privéreizen naar Thailand. Zowel onze groeps- als privéreizen zijn speciaal samengesteld voor het reizen met kinderen. Geniet van comfortabele familiehotels, kindvriendelijke activiteiten en geschikte dagprogramma’s. Niets staat jullie in de weg voor een geweldig familie avontuur naar Thailand!
Rondreizen > Rondreizen Thailand > Familiereizen Thailand
Veelgestelde vragen