Privéreizen Canada

Maligne Lake Jasper National park

Canada privéreizen: volop natuur, cultuur en wereldsteden

Staat een individuele rondreis Canada hoog op uw bucketlist? De prachtige plaatjes, felblauwe meren, ongerepte natuur, hoge bergen, wildlife en nationale parken zorgen ervoor dat u vast op onderzoek bent gegaan naar deze unieke vakantiebestemming en mooie reisroutes. Een individuele rondreis Canada staat voor een ervaring waarbij u zelf op pad gaat en ontdekt waarom Canada een geliefd, bijzonder en schitterend land is. Ontdek ons aanbod individuele rondreizen met opties om één, twee of zelfs 3 weken op ontdekkingsreis te gaan.

De beste bezienswaardigheden Canada

De beste bezienswaardigheden van Canada ontdekt u zelf met een individuele rondreis. Met een fly drive Canada kunt u met uw eigen huurauto de mooiste plekken ontdekken en in alle vrijheid onderweg stoppen voor bijzondere fotomomenten. Begin bijvoorbeeld in bruisend Vancouver, rijdt vervolgens via de prachtige Okanagan Vallei naar Canada’s ultieme publiekstrekker: de Rocky Mountains. Ook mogen nationale parken Banff en Jasper niet ontbreken tijdens uw route. Ontdek ook de ruige oostkust van Vancouver Island. Een individuele rondreis in Canada is een droom!

Voordelig op reis naar Canada

Zelf of met uw eigen gekozen reisgezelschap rondreizen door Canada is bijzonder… Canada is groot en ontzettend divers! Wij raden Canada voor iedere reiziger aan, van jong tot oud. En bij ons boekt u uw ideale rondreis voor de beste prijs. Meer weten? Benader één van onze reisspecialisten voor gratis en persoonlijk advies of zoek zelf uw favoriete rondreis Canada.
Rondreizen > Rondreizen Canada > Privéreizen Canada