Taiwan Taipei

Taiwan rondreis: het hele eiland rond

Maak tijdens een rondreis Taiwan kennis met deze bijzondere bestemming. Een veelzijdige en natuurrijke bestemming. Wissel de grote steden af met prachtige nationale parken. Taiwan is gezegend door de grote rijkdom aan natuur die op het eiland te vinden is. Ontdek onder andere Taipei, Taichung, Sun Moon Lake, Tainan, Kaohsiung en het adembenemende Kenting Nationaal Park. Er zijn genoeg redenen om een rondreis door Taiwan te boeken. Deze bestemming zult u verrassen met afwisselende landschappen, prachtige stranden, kleurrijke tempels en heerlijk eten.

Adembenemend natuurschoon: Sun Moon Lake

In Taiwan ontdekt u prachtige natuurgebieden en meren zoals Sun Moon Lake. Het is het grootste natuurlijke meer van Taiwan en staat bekend om zijn serene en schilderachtige landschap. Het smaragdgroene water, omgeven door weelderige bergen en bossen, biedt een prachtig uitzicht en een rustgevende sfeer. De omgeving van Sun Moon Lake is rijk aan culturele bezienswaardigheden, waaronder de Wenwu-tempel, de Ci'en-pagode en het Xuan Zang-tempel. Deze historische en religieuze plekken bieden een kijkje in de lokale tradities en geschiedenis van Taiwan.

Ga mee op rondreis Taiwan met NRV

Kies voor een rondreis Taiwan met NRV en ga voor een uitgebreide en goed georganiseerde rondreis. Onze reisspecialisten hebben zorgvuldig de reisroute samengesteld die u langs de hoogtepunten van Taiwan brengt. Daarnaast verblijft u in comfortabele accommodaties. Bekijk onze rondreizen naar Taiwan en laat u verrassen door de rondreizen!
Rondreizen > Rondreizen Taiwan

Rondreizen Taiwan