Privéreizen Zimbabwe

Uitzicht op Victoria Falls
Victoria Watervallen

Individuele rondreis Zimbabwe

Reizen naar Zimbabwe betekent de Victoria Falls ontdekken en nabijgelegen buurlanden Botswana en Namibië verkennen. Geniet van de prachtige combinatie van natuur en cultuur van deze drie Afrikaanse landen. Met onze rondreizen komt u langs vele hoogtepunten zoals de Rode Duinen van de Sossusvlei in Namibië en de Okavango Delta in Botswana. En wat dacht u van een sunset cruise in Zimbabwe? U kunt alle kanten op met onze rondreizen naar Zimbabwe! Onze reisexperts helpen u graag bij het boeken van uw ideale rondreis.

Breedste watervallen ter wereld: Victoria Falls

Aanschouw één van de mooiste watervallen ooit: de Victoria Falls. De Victoria watervallen zijn de meest gigantische watervallen ter wereld. In de rivier de Zambezi op de grens van Zimbabwe en Zambia bevinden zich de indrukwekkende Victoria Falls met een breedte van 1708 meter. Tijdens onze rondreizen in Zimbabwe komen wij uiteraard langs de watervallen, zodat u dit prachtige natuurspektakel ook ervaart! Wilt u tijdens een bezoek aan de Victoria watervallen sportieve activiteiten ondernemen? Alles is mogelijk! Wat dacht u van raften of bungeejumpen? Een bezoek aan de beroemde Victoria Falls zorgt absoluut voor een onvergetelijke ervaring!

Voordelige rondreis Zimbabwe in combinatie met buurlanden

Zorgeloos op reis gaan met een goedkope privérondreis van NRV, dat klinkt toch niet verkeerd? Bij ons is het mogelijk om te genieten van een goed georganiseerde en complete rondreis door Zimbabwe voor de laagste prijs. Bovendien ontdekt u meer met NRV. Onze enthousiaste reisspecialisten hebben namelijk met veel plezier verschillende reizen door Zimbabwe speciaal voor u samengesteld. Hierdoor profiteert u van een gevarieerd aanbod privéreizen door Zimbabwe. In ons aanbod bieden wij mooie combinatiereizen aan, zoals de rondreis Namibië, Chobe & Victoria Falls. En niet te vergeten, de populaire rondreis Zuid-Afrika & Victoria Falls.

Rondreizen > Rondreizen Zimbabwe > Privéreizen Zimbabwe