Whistler Lake
Jasper Spirit Islands
Banff Moraine Lake
Ottawa
Vancouver Stanleypark
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Rondreis Canada: verbluffende natuur

Canada is misschien wel één van de mooiste landen te wereld. Als ervaren rondreisspecialist nemen wij u mee op de groepsreis of individuele rondreis die echt bij u past. We staan bekend om onze altijd voordelige prijzen en afwisselende programma’s met de perfecte dosis natuur, cultuur en entertainment. Onze enthousiaste reisexperts helpen u graag bij het boeken van uw favoriete rondreis Canada.

Van Toronto tot Vancouver

Verken de oostkust tijdens uw rondreis Canada en ontdek bruisend Toronto. Kijk uw ogen uit bij de bekende bezienswaardigheden, zoals de CN Tower. Ook de andere steden van de oostkust zijn een bezoek waard. Maak een stadstour in Quebec, bewonder de Niagara Falls nabijToronto., breng een bezoek aan de nationale parken in Cape Bretonen verblijf in het Franstalige Québec of Montreal.

Beleef natuurrijk Canada

Uw rondreis Canadaa wordt extra bijzonder wanneer u een bezoek brengt aan minstens één natuurpark. Zo is er natuurlijk het beroemde Banff National Park. Bezoek tijdens uw rondreis Canada ook Vancouver Island, een uniek stuk aan de westkust met vele wilde dieren, waaronder walvissen

Voordelige rondreizen Canada van NRV

Met onze reisformule bent u gegarandeerd van een zorgeloze rondreis én vanwege onze goede prijs-kwaliteitverhouding ook van een voordelige rondreis. Onze reisspecialisten hebben een uitgebreid aanbod aan rondreizen Canada voor u samengesteld. U heeft dus veel keuze! Daarbij komt ook nog de mogelijkheid om uw rondreis te verlengen of te upgraden. Wilt u Canada individueel en op eigen wijze ontdekken? Bekijk dan ons aanbod individuele rondreizen Canada. We hebben ook een uitgebreid aanbod groepsreizen Canada als u liever in groepsverband reist.

Rondreizen > Rondreizen Canada

Rondreizen Canada

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis