Maligne Lake Jasper National park

Rondreis Canada: verbluffende natuur en wereldsteden verkennen

Canada is misschien wel één van de mooiste landen ter wereld. Als ervaren rondreisspecialist nemen wij u graag mee op de groepsreis of individuele rondreis die echt bij u past. We staan bekend om onze altijd voordelige prijzen en afwisselende programma’s met de perfecte dosis natuur, cultuur en activiteiten. Onze enthousiaste reisexperts helpen u graag bij het boeken van uw favoriete rondreis Canada.

Canada rondreis: van Toronto tot Vancouver

Kiest u voor een rondreis West-Canada? Of misschien een rondreis Oost-Canada? Verken de oostkust tijdens uw rondreis Canada en ontdek bruisend Toronto. Kijk uw ogen uit bij de bekende bezienswaardigheden, zoals de CN Tower. Ook de andere steden van de oostkust zijn een bezoek waard. Maak een stadstour in Quebec, bewonder één van de 7 wereldwonderen Niagara Falls nabij Toronto, breng een bezoek aan de nationale parken in Cape Breton en verblijf in het Franstalige Québec of Montreal.

Beleef natuurrijk Canada

Uw rondreis Canada wordt extra bijzonder wanneer u een bezoek brengt aan minstens één natuurpark. Zo is er natuurlijk het beroemde Banff National Park. Het is het oudste natuurpark van Canada, gelegen in het zuidwesten van Alberta en is onderdeel van de Rocky Mountains. Bezoek tijdens uw Canada rondreis ook Vancouver Island, een uniek stuk aan de westkust met vele wilde dieren, waaronder walvissen. Ontdek de overweldigende natuur tijdens een reis naar Canada!

Voordelige rondreizen Canada van NRV

Met onze reisformule bent u gegarandeerd van een zorgeloze vakantie naar Canada én vanwege onze goede prijs-kwaliteitverhouding ook van een voordelige rondreis. Onze reisspecialisten hebben een uitgebreid aanbod aan reizen naar Canada voor u samengesteld. U heeft dus veel keuze! Daarbij komt ook nog de mogelijkheid om uw rondreis te verlengen of te upgraden. Wilt u Canada individueel en op eigen wijze ontdekken? Bekijk dan ons aanbod individuele rondreizen Canada. Wij bieden ook een uitgebreid aanbod groepsreizen Canada als u liever in groepsverband reist.

Rondreizen > Rondreizen Canada

Rondreizen Canada