NRV Zuid Afrika Rondreizen

Rondreis Zuid-Afrika: simpelweg overweldigend

Op vakantie in Zuid-Afrika met een rondreis van NRV is een unieke ervaring! We nemen u graag mee langs alle bezienswaardigheden van Zuid-Afrika, maar laten u ook kennismaken met de minder bekende plekken. Ontdek tijdens uw rondreis door Zuid-Afrika de mooiste natuur zoals de spectaculaire Blyde River Canyon, de Panoramaroute of God's Window met spectaculaire uitzichten. Veel van onze rondreizen Zuid-Afrika gaan ook door Swaziland en Zululand, waar we stilstaan bij hun tradities, normen en waarden. Ontdek ook de geschiedenis en cultuur van Zuid-Afrika in steden als Kaapstad of Johannesburg. Zuid-Afrika wordt ook wel de 'wereld in één land' genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets!

Safari Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika betekent heel veel nationale natuur- en wildparken bewonderen en tijdens uw rondreis Zuid-Afrika mag een bezoek aan een wildpark uiteraard niet ontbreken! De bekendste nationale parken van Zuid-Afrika zijn het Kruger Nationaal Park, het Hluhluwe Nationaal Park en het Addo Elephant Nationaal Park. Ga op safari in Zuid-Afrika en kom oog in oog te staan met ‘The Big Five’. Ontdek bijvoorbeeld een slapende leeuw onder de schaduw van een boom, een kudde olifanten bij het water of ga op zoek naar een buffel, luipaard of neushoorn. Een avontuurlijke safari in Zuid-Afrika in een open 4WD met een ranger zorgt voor dé ultieme safari-ervaring die u niet snel zult vergeten!

Rondreis Zuid-Afrika boeken

Ontdek Zuid-Afrika met een groepsreis of individuele rondreis die echt bij u past! Profiteer van de voordelen die u van een rondreisspecialist mag verwachten: Boeiende reisroutes, goed verzorgde hotels en altijd een scherpe prijs. Bij een groepsreis Zuid-Afrika van NRV profiteert u ook van een Afrikaans-/Nederlandssprekende reisleiding, individuele verlengingsmogelijkheden en vertrekgarantie. Wilt u liever met uw eigen gezelschap een rondreis maken? Kies dan voor een individuele rondreis Zuid-Afrika. Boek eenvoudig extra excursies of kies voor een verlenging in Kaapstad. Wilt u liever uw rondreis helemaal zelf samenstellen? Kies dan voor Zelf samenstellen. U kiest zelf waar uw rondreis begint en stel vervolgens uw rondreis geheel naar eigen wens samen. Welke reisvorm u ook kiest, u gaat zeker een onvergetelijke rondreis tegemoet! Meer inspiratie nodig over deze bestemming? Bekijk dan onze inspiratie pagina over Zuid-Afrika.

Rondreizen > Rondreizen Zuid-Afrika

Rondreizen Zuid-Afrika