Krugerpark
Swaziland
Panoramaroute
Kaapse wijnlanden
Tafelberg in Kaapstad
Tuinroute
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Een rondreis Zuid-Afrika is simpelweg overweldigend

Op vakantie in Zuid-Afrika met een rondreis van NRV is een unieke ervaring! We nemen u graag mee langs alle hoogtepunten van Zuid-Afrika, maar laten u ook kennismaken met de minder bekende plekken. Ontdek tijdens uw rondreis door Zuid-Afrika de mooiste natuur zoals de spectaculaire Blyde River Canyon, de Panoramaroute of God's Window met spectaculaire uitzichten. Veel van onze rondreizen gaan ook door Swaziland en Zululand, waar we stilstaan bij hun tradities, normen en waarden. Ontdek ook de geschiedenis en cultuur van Zuid-Afrika in steden als Kaapstad of Johannesburg. Zuid-Afrika wordt ook wel de 'wereld in één land' genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets!

Ga mee op een onvergetelijke safari in Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika betekent heel veel nationale natuur- en wildparken bewonderen en tijdens uw rondreis Zuid-Afrika mag een bezoek aan een wildpark uiteraard niet ontbreken! De bekendste nationale parken van Zuid-Afrika zijn het Kruger Nationaal Park, het Hluhluwe Nationaal Park en het Addo Elephant Nationaal Park. Ga op safari in Zuid-Afrika en kom oog in oog te staan met de Big Five. Ontdek bijvoorbeeld een slapende leeuw onder de schaduw van een boom, een kudde olifanten bij het water of ga op zoek naar een buffel, luipaard of neushoorn. Een avontuurlijke safari in Zuid-Afrika in een open 4WD met een ranger zorgt voor dé ultieme safari-ervaring die u niet snel zult vergeten!

Voordelige groepsreizen en individuele rondreizen Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika met een groepsreis of individuele rondreis die echt bij u past! Profiteer van de voordelen die u van een rondreisspecialist mag verwachten: Boeiende reisroutes, prima hotels en altijd een scherpe prijs. Bij een groepsreis Zuid-Afrika van NRV profiteert u ook van een Afrikaans-/Nederlandssprekende reisleiding, individuele verlengingsmogelijkheden en vertrekgarantie. Wilt u liever met uw eigen gezelschap een rondreis maken? Kies dan voor een individuele rondreis Zuid-Afrika. Boek eenvoudig extra excursies of kies voor een verlenging in Kaapstad. Wilt u liever uw rondreis helemaal zelf samenstellen? Kies dan voor Zelf samenstellen. U kiest zelf waar uw rondreis begint en stel vervolgens uw rondreis geheel naar eigen wens samen. Welke reisvorm u ook kiest, u gaat zeker een onvergetelijke rondreis tegemoet! Wilt u weten hoe andere reizigers Zuid-Afrika hebben beleeft? Neem dan een kijkje op onze blog!

Rondreizen > Rondreizen Zuid-Afrika

Rondreizen Zuid-Afrika

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis