Groepsreizen Verenigde Arabische Emiraten

Dubai skyline
Palmen Dubai

Afwisselende groepsreis Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten zijn mysterieus, vriendelijk en stralen veel luxe uit. Ontdek met een groepsreis wat deze bestemmingen te bieden hebben en reis mee naar magnifieke moskeeën, historisch en modern Dubai, bekende palmeilanden en indrukwekkende natuurgebieden. Waan je in een sprookje in Abu Dhabi en ontmoet de vriendelijke bevolking in Oman. Ga mee met onze afwisselende groepsreis Dubai, Abu Dhabi & Oman. Duik in de wereld van de oliesjeiks en extreme rijkdom met een groepsreis naar de Verenigde Arabische Emiraten!

De fabelachtige wereld van 1001 nachten

Met onze groepsreis stapt u in een wereld vol belevenissen. Wij zullen stadsbezoeken brengen aan het moderne Dubai, het traditionele Abu Dhabi en het groene Al Ain. Dubai staat bekend als een sprookje in de woestijn en heeft prachtige stranden en moderne hoogstandjes.. En niet te vergeten het bijzondere Oman: oude forten, pittoresk havenplaatsjes en oases in de natuur. Wacht dus zeker niet langer met het boeken van uw ideale rondreis en ontdek de wereld van 1001 nacht met onze groepsreis naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Reis voordelig en in kleine groepen

Wat dacht u van een voordelige groepsreis Verenigde Arabische Emiraten waarbij u kennis maakt met verschillende emiraten? Bekijk snel ons aanbod groepsreizen Verenigde Arabische Emiraten. Benieuwd naar onze privéreizen naar de Verenigde Arabische Emiraten? Bekijk dan ook onze individuele rondreizen Verenigde Arabische Emiraten en ontdek welke reis bij u past. De rondreizen bieden een fijne afwisseling tussen cultuur, activiteiten en vrije tijd. Daarnaast kunnen wij u verzekeren van het reizen in kleine groepen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze reisspecialisten die u graag verder helpen met uw ideale reis naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Rondreizen > Rondreizen Verenigde Arabische Emiraten > Groepsreizen Verenigde Arabische Emiraten