Groepsreizen India

India banner

Groepsreis India: beleef wonderlijk India

India: het land van de Taj Mahal, kleurrijke steden, religieuze gebruiken en de kruidige keuken. Tijdens een groepsreis door India van NRV leert u het echte India kennen. Onze succesformule: vertrekgarantie, uitgebalanceerde programma’s en enthousiaste Nederlandssprekende reisleiders met veel kennis van India. En minstens zo belangrijk: voor het ultieme vakantiegevoel overnachten we gedurende de hele groepsreis in uitstekende hotels.

De kleurrijkste steden van India

Ontdek tijdens uw groepsreis in India de magie van de bezienswaardigheden. Als startpunt maakt u een stadstour door Delhi. Op dit moment van uw groepsreis in India maakt u niet alleen kennis met India, maar ook met uw medereizigers en uw reisleider. Stap in een Indiase riksja en verken zowel Oud Delhi als Nieuw Delhi. Anders dan de stad Delhi, maar net zo indrukwekkend, zijn de steden Jaipur en Pushkar. Pushkar is een eeuwenoud hindoeïstisch pelgrimsoord en wordt door hindoes beschouwd als een heilige stad. Jaipur wordt ook wel de Roze Stad genoemd, vanwege de rozekleurige gebouwen.

Onvergetelijke bezienswaardigheden in India

Het bezoek aan de Taj Mahal is één van de hoogtepunten van uw groepsreis India. U en uw medereizigers krijgen ruim de tijd om de indrukwekkende details van dit wereldwonder te bekijken. Ook uw bezoek aan Varanasi met de rivier de Heilige Ganges zult u niet snel vergeten. Tijdens een boottocht op de Heilige Ganges ziet u hoe pelgrims zich onderdompelen in het heilige water en ceremonies uitvoeren. Wilt u nog meer zien tijdens uw groepsreis? Verlaat India en reis door naar Nepal, waar u onder andere de Kathmandu-vallei en de koningsstad Bhaktapur kunt bewonderen. Ook brengt u een bezoek aan Pokhara om een prachtige boottocht te maken op het Phewa-meer. De groepsreis India en Nepal is een reis vol hoogtepunten!

Op groepsreis in India met Nederlandssprekende reisleiding

Rondreizen door India staat voor een geweldige ervaring! Bij de groepsreizen van NRV bent u verzekerd van enthousiaste Nederlandssprekende reisleiding. Ook bent u bij NRV verzekerd van vertrek. Met NRV op groepsreis heeft nóg meer voordelen, zoals het flexibel aanpassen van de reis. Uw favoriete groepsreis in India kunt u, geheel naar eigen wens, verlengen of upgraden. Reist u liever individueel met uw zelfgekozen reisgezelschap? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod individuele rondreizen door India.

Rondreizen > Rondreizen India > Groepsreizen India