Mexico cenote Casa Tortuga

Vakantie Mexico: groene jungle en tropische stranden

Laat u verrassen door de vele gezichten van Mexico! Onze Mexico rondreizen bestaan uit een combinatie van bruisende steden, de majestueuze Mayacultuur, ruige jungle en Caribische stranden. Een geweldige ontdekkingstocht brengt u van het levendige Mexico Stad naar het zonovergoten Playa del Carmen. Onderweg geniet u natuurlijk van hoogtepunten als de legendarische stad Teotihuacán, de Mayastad Palenque en natuurlijk het hoogtepunt voor alle liefhebbers van de oude Mayacultuur: Chichén Itzá. Deze complete en gevarieerde rondreis Mexico heeft een afwisselend reisprogramma met een weloverwogen combinatie van cultuur en natuur. Heerlijk nagenieten van alle onvergetelijke indrukken van deze reis doet u op de mooiste stranden van Playa del Carmen.

Mayacultuur en prachtige natuur tijdens een rondreis Mexico

Reis naar Mexico, een reis naar de wereld van kleurrijke steden met bijzondere bezienswaardigheden. Bezoek de mooiste kerken, gezellige pleinen en sfeervolle markten. Leer alles over de oude Mayacultuur in Teotihuacán, Palenque en Chichén Itzá, maar maak ook kennis met hedendaagse Mayagemeenschappen. Wist u dat Teotihuacán zo’n 2000 jaar geleden één van de grootste steden ter wereld was? Laat u in Teotihuacán verwonderen door de bijzondere geschiedenis van de Maya’s. Ook maakt u tijdens onze rondreizen Mexico kennis met de wonderschone natuur van Mexico tijdens een bezoek aan de Roberto Barrios-watervallen en indrukwekkende Sumidero-kloof. In de adembenemende omgeving van de watervallen geniet u van een verkoelende duik in het heerlijke water. Ook geniet u vanaf een boot van de spectaculaire Sumidero-kloof. De omgeving zal u uw adem doen benemen!

Afwisselende rondreizen in Mexico met NRV

Ontdek alle hoogtepunten van het indrukwekkende Mexico tijdens de 17-daagse groepsreis ‘Mooiste van Mexico’. Een allesomvattende rondreis die een onvergetelijke indruk achterlaat van dit prachtige land. Bij onze groepsreis profiteert u natuurlijk van de voordelen die u van NRV – dé rondreisspecialist van Mexico – mag verwachten: een boeiende reisroute langs steden als Mexico Stad, Oaxaca, San Cristóbal de las Casas en Mérida met overnachtingen in prima hotels. Samen met een Nederlandssprekende reisbegeleider en Engelssprekende lokale gids beleeft u Mexico. Tevens heeft u ook de keuze uit een ruim aanbod optionele excursies. Bekijk nu onze groepsreizen naar Mexico! Meer inspiratie nodig over deze bestemming? Bekijk dan onze inspiratie pagina over Mexico

Rondreizen > Rondreizen Mexico

Rondreizen Mexico