Privéreizen Marokko

Marokko Chefchaouen

Ontdek de veelzijdigheid van Marokko

De geuren van Marokkaanse kruiden, de smalle straatjes in de oude stadswijken, de eindeloze woestijnvlakte van de Sahara en de vriendelijke en behulpzame bevolking. Welkom in Marokko! Ontdek de veelzijdigheid van dit prachtige Noord-Afrikaanse land tijdens één van onze imposante privéreizen. Tijdens onze rondreizen door Marokko bezoekt u alle hoogtepunten met uw eigen huurauto en logeert u in kleinschalige en knusse hotels. Uiteraard laten wij u naast de gebruikelijke en meest belangrijke bezienswaardigheden ook de minder toeristische plekjes van Marokko zien.

Hoogtepunten van Marokko

Een rondreis door Marokko is een unieke combinatie van natuur, cultuur en indrukwekkende steden. Bewonder oude steden als Marrakech en Rabat waar u zich kunt onderdompelen in de Marokkaanse kunst en cultuur. Geniet van de traditionele muziek en de heerlijke geur van kruiden die u in de levendige en kleurrijke medina’s tegemoetkomen. Ontdek tijdens uw rondreis ook de wonderschone natuur van Marokko. Zo is de kurkdroge Sahara woestijn de grootste zandwoestijn ter wereld en geniet u in het Atlasgebergte van besneeuwde bergtoppen. Een rondreis door Marokko staat gegarandeerd voor een rondreis met vele hoogtepunten!

Bewonder de vier koningssteden van Marokko

U kent ongetwijfeld de vier koningssteden van Marokko: Marrakech, Fès, Mèknes en Rabat. Deze vier koningssteden zijn ooit alle vier de hoofdstad van Marokko geweest, maar hebben allemaal hun eigen karakter. Een bezoek aan één of meerdere koningssteden tijdens uw rondreis door Marokko is echt een aanrader! Zo waant u zich in het oude centrum van Marrakech in het sprookje Duizend-en-één-nacht, ontdekt u in het doolhof van straatjes in Fès de Spaans-Moorse cultuur, wandelt u in Mèknes over de lokale markt langs tal van Marokkaanse producten en beleeft u het minder chaotische stadsleven in Rabat, de huidige hoofdstad van Marokko.

Een privéreis Marokko of zelf samenstellen

Al onze rondreizen door Marokko zijn zorgvuldig door onze reisspecialisten samengesteld. Maak tijdens een rondreis Marokko kennis met de indrukwekkende natuur, eeuwenoude cultuur en rijke geschiedenis. Een rondreis door Marokko zult u ook niet snel vergeten! U kunt tevens uw vakantie in Marokko eenvoudig verlengen. Wat dacht u van een aantal extra dagen op het langgerekte strand van Agadir? Hier kunt u heerlijk ontspannen en bijkomen van alle indrukken die u tijdens uw rondreis hebt opgedaan. Heeft u verder nog vragen over onze privéreizen of het zelfstandig reizen in Marokko? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw vragen over uw rondreis Marokko te beantwoorden.

Rondreizen > Rondreizen Marokko > Privéreizen Marokko