India banner

Rondreis India: overweldigend mooi

Als specialist in verre rondreizen bieden wij onze reizigers altijd afwisselende reisprogramma’s aan. Voor de beste prijs. Ook voor een rondreis India bent u bij ons dus aan het juiste adres. We bieden u een gevarieerd aanbod groepsreizen India en privéreizen India aan. Deze reizen kunt u aan de hand van onze flexibele keuzemogelijkheden afstemmen op uw persoonlijke wensen. Natuurlijk laten wij u de bezienswaardigheden van India zien, maar we stoppen ook bij de meer onbekende parels van India. Ontdek wat onze rondreizen in India u te bieden hebben.

Ontdek de Indiase steden

Bent u er klaar voor om tijdens uw rondreis India overdonderd te worden door de prachtige cultuur? Natuurlijk bezoekt u de Indiase steden met als hoogtepunt de hoofdstad Delhi. U kunt een uitgebreide stadstour maken door zowel Oud Delhi als Nieuw Delhi. In deze delen met grote verschillen kunt u genieten van bijzondere bezienswaardigheden. Totaal anders dan het bruisende Delhi is het plaatsje Pushkar. Dit is een kleurrijk dorpje en een eeuwenoud hindoeïsme pelgrimsoord. Door hindoes wordt Pushkar beschouwd als een heilige stad. In de stad Jaipur kunt u het indrukwekkende Amber Fort bezichtigen. Ervaar de indrukwekkende omvang van het fort, de schitterende details en de omliggende paleizen. Jaipur wordt ook wel de Roze Stad genoemd, omdat u hier veel rozekleurige gebouwen tegenkomt.

Bezienswaardigheden van India

Misschien wel dé reden waarom u graag wilt reizen naar India: het bezoek aan de Taj Mahal. Natuurlijk is er ruim de tijd om dit prachtige en wereldberoemde bouwwerk te bewonderen. In Varanasi komt u in aanraking met de Indiase religie en spiritualiteit. Varanasi is de heiligste stad van India en volgens een legende zelfs de oudste stad ter wereld. Tijdens een boottocht op de Heilige Ganges beleeft u een spirituele ervaring. Ervaar hier het hindoeïsme en zie hoe duizenden pelgrims zich onderdompelen in het heilige water en neem de geuren en kleuren van de Ganges in u op. Maak tijdens uw rondreis India gebruik van de bijzondere treinreizen om aandachtig te kunnen genieten van de prachtige, kleurrijke en indrukwekkende omgeving.

Van Noord- naar Zuid-India reizen met NRV

Onze reisspecialisten hebben met zorg unieke rondreizen in India samengesteld. Ons aanbod is ontzettend uitgebreid met rondreizen door het noorden van India en het zuiden van India. Daarnaast kunt u bij NRV genieten van een reis India in combinatie met Nepal. Ook hebben onze reisspecialisten speciale groepsreizen India samengesteld, voor de reiziger die graag in groepsverband reist onder begeleiding van een enthousiaste & Nederlandssprekende reisleider. Reist u liever individueel met uw zelfgekozen reisgezelschap? Dan hebben we een interessant aanbod aan individuele rondreizen India voor u. Kortom, zoals u merkt, is er keuze genoeg. Daarbij komen ook nog eens onze verleng- en upgrademogelijkheden. Er zijn meer dan voldoende ingrediënten om van uw droomreis werkelijkheid te maken!

Rondreizen > Rondreizen India

Rondreizen India