Groepsreizen Vietnam

Vietnam Sapa Rijstvelden NRV Rondreizen

Groepsreis Vietnam met lokale Nederlandssprekende reisleiding

Per bus, trein, vliegtuig, sampan of longtail-boot - op onze groepsreizen in Vietnam ervaart u de vele highlights en het dagelijks leven op meer dan één manier. Dat mag u natuurlijk ook verwachten van een rondreisspecialist. Net als scherpe prijzen, sfeervolle accommodaties en lokale Nederlandssprekende reisleiding, die u ook laat kennismaken met de lokale bevolking. Behoefte aan een extra dosis vakantiegevoel? Een verlenging of upgrade aan het strand is bij ons altijd mogelijk.

Steden en bezienswaardigheden Vietnam

Van sfeervolle steden tot prachtige baaien en rivieren: u zult het allemaal zien tijdens uw groepsreis Vietnam. In Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, maakt u een stadswandeling langs alle bezienswaardigheden. In Hué maakt u kennis met het keizerlijke verleden van Vietnam. Het plaatsje Hoi An is anders dan de andere steden en staat bekend om zijn schilderachtige Frans-koloniale en Japans-Chinese huizen. Nog een andere stad die u kunt bezoeken tijdens uw groepsreis Vietnam: Ho Chi Minh City. Hier kunt u leren over het roerige oorlogsverleden van Vietnam door bijvoorbeeld een excursie te maken naar de Cu Chi-tunnels.

De mooiste natuur van Vietnam

Tijdens een rondreis Vietnam kunt u genieten van prachtige natuurgebieden. Breng samen met een groep een bezoek aan Halong Bay. NRV biedt u zelfs de mogelijkheid om op het water te overnachten, aan boord van een traditioneel zeilschip. De zonsopkomst tussen de kalksteenrotsen wilt u niet missen! Naast Halong Bay, biedt het Van Long Nature Reserve u ook een prachtig uitzicht. De kalkstenen rotspieken en de groene rijstterrassen vormen een bijzonder plaatje. Ook de indrukwekkende Phong Nha-grotten in het Ke Bang Nationaal Park zult u als een hoogtepunt van uw groepsreis Vietnam ervaren. Een bezoek aan de Mekong Delta en Dalat mag niet aan uw groepsreis Vietnam ontbreken.

Groepsreis Vietnam en Cambodja

NRV neemt u mee op een bijzondere groepsreis in Vietnam & Cambodja. In Cambodja bezoekt u onder andere de Killing Fields en de indrukwekkende tempels van Angkor Wat. Deze reis is, net als onze andere groepsreizen Vietnam, ontzettend afwisselend. Wilt u nog langer genieten van uw groepsreis Vietnam? Ontdek onze upgrade- en verlengmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een luxe strandverblijf aan het eind van uw reis. Bent u enthousiast geworden over een rondreis door Vietnam, maar reist u liever individueel? Bekijk ons aanbod individuele rondreizen in Vietnam of kies ervoor om zelf uw rondreis Vietnam samen te stellen. Wilt u meer informatie over Vietnam ontvangen en alvast kennismaken met NRV? Breng een bezoek aan het Reiscafé of laat u informeren door onze Reisspecialisten.

Rondreizen > Rondreizen Vietnam > Groepsreizen Vietnam