Familiereizen Vietnam

Vietnam Sapa Rijstvelden NRV Rondreizen

Een verre reis naar Vietnam met kinderen

Wil je een verre reis maken met kinderen? Vietnam is hiervoor een geweldige bestemming! Het prachtige land in Zuidoost-Azië biedt veel hoogtepunten op cultureel vlak en op het gebied van natuur. Een familierondreis door Vietnam is een reis vol afwisseling, de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. De vriendelijke bevolking, bruisende steden, sfeervolle dorpjes en adembenemende landschappen zijn dé ingrediënten voor een fantastisch familieavontuur. Sluit na al die indrukken af met een aantal dagen heerlijk ontspannen op de tropische stranden.

Ervaar alle hoogtepunten van Vietnam met de hele familie

Ontdek samen de betoverende hoogtepunten van Vietnam tijdens een onvergetelijke familiereis. Verken adembenemend Halong Bay met zijn indrukwekkende kalkstenen rotsformaties vanaf een traditionele jonk (een oud Chinees schip)! Wandel door de historische steden Hanoi en Ho Chi Minh City. Bezoek de Phong Nha-grotten in Ke Bang Nationaal Park. De Paradise Cave is maar liefst 31 kilometer lang en 71 meter hoog en wordt ook wel het ‘ondergrondse paleis’ genoemd. Verken het kleurrijke stadje Hoi An en tel de honderden lampionnen in deze lichtjesstad. Maak een boottocht door de schilderachtige Mekong Delta en sluit ontspannen af op een van de prachtige stranden. Vietnam biedt talloze hoogtepunten die jullie voor altijd bij zullen blijven.

Vietnam groepsreizen en privéreizen voor families

Willen jullie samen met andere gezinnen en een ervaren reisleider door Vietnam trekken? Boek dan een familiegroepsreis! Zo kunnen de kinderen samen met leeftijdsgenoten op avontuur gaan. Wanneer jullie alleen met jullie eigen gezelschap willen reizen, bekijk dan onze familieprivéreizen. Waar jullie ook voor kiezen: gemak staat bij ons voorop, de reisroutes zijn speciaal ontwikkeld voor het reizen met kinderen. Geniet van comfortabele familiehotels, kindvriendelijke activiteiten en geschikte dagprogramma’s. Boek jullie onvergetelijke Vietnam familieavontuur.
Rondreizen > Rondreizen Vietnam > Familiereizen Vietnam
Veelgestelde vragen