La Paz
Laguna Colorada, Salar de Uyuni
Incahuasi eiland, Salar de Uyuni
Potosí
Sucre

Een gevarieerde rondreis door Bolivia

Ontdek tijdens een rondreis door Bolivia zelf de veelzijdigheid van het hoogstgelegen en meest geïsoleerde land van Zuid-Amerika. Van de uitgestrekte zoutvlakte tot de meest chaotische steden zoals Sucre, de hoofdstad van Bolivia. Bolivia is veelzijdig! Onze reisspecialisten hebben een afwisselend reisprogramma opgesteld voor de beste prijs! Wij laten u zowel de toeristische als minder toeristische plekjes van Bolivia zien. Uiteraard kunt u ook nog de rondreis naar uw persoonlijke voorkeuren afstemmen. Ontdek wat Bolivia u te bieden heeft!

Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van Bolivia

In Bolivia is er voldoende te beleven! Bolivia biedt namelijk een unieke combinatie tussen de Indiaanse cultuur en de prachtige ongerepte natuur. Zo kunt u met een jeep over de uitgestrekte zoutvlakte van Bolivia rijden waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht. Ook een bezoek aan het Titicacameer zult u versteld doen staan. Het Titicacameer is namelijk het grootste meer van Zuid-Amerika en ligt op de grens tussen Peru en Bolivia. Een boottocht over het Titicacameer laat u kennismaken met de rieteilanden en de Uros-Indianen. Ontdek daarnaast ook de mysterieuze panfluitmuziek, de kleurrijke traditionele klederdracht en de sierlijke, maar behendige vicuñas.

Een jeepsafari over de zoutvlakte van Bolivia

In het zuidwesten van Bolivia is ’s werelds grootste zoutvlakte gelegen: Salar de Uyuni. Deze prachtige zoutvlakte in Bolivia ligt op een hoogte van 3650 meter in het Hoogland van de Andes. Tijdens een bezoek aan deze zoutvlakte rijden wij met een jeep over deze unieke witte woestijn. Er worden tijdens deze tour uiteraard voldoende pauzes ingelast om schitterende foto’s te maken en om simpelweg te genieten van dit unieke en onwaarschijnlijkste stukje natuur in Bolivia. Het is gewoon onvoorstelbaar dat Salar de Uyuni ooit een immense zoutzee was! Een indrukwekkende jeeptour door een van de mooiste gebieden van Bolivia is daarom ook een absolute vereiste tijdens uw rondreis in Bolivia!

Uw rondreis naar Bolivia

Een bezoek aan Bolivia maakt deel uit van een rondreis Peru en Bolivia. Onze rondreizen zijn met zorg door onze reisspecialisten samengesteld en laten u alle hoogtepunten van zowel Bolivia als Peru zien. Uiteraard staan onze reisspecialisten voor u klaar om u te adviseren bij het boeken van uw rondreis naar Bolivia! Of u nu met eigen gezelschap of heel uw reis naar Bolivia samen wilt stellen, het kan allemaal bij NRV!

Rondreizen > Rondreizen Bolivia

Rondreizen Bolivia