Rondreizen naar Midden- & Zuid-Amerika

Rondreis Peru
Rondreis Ecuador
Rondreis Cuba
Rondreis Costa Rica
Rondreis Colombia

Geniet van salsa, sigaren en kleurrijke oldtimers tijdens een rondreis Cuba

Cuba: het land van Fidel Castro, Hemingway en Che Guavara! Een land waar u tevens een reis terug in de tijd maakt. Wandel door de straten van Havana waar de oude oldtimers uit de jaren zestig zich een weg banen in het drukke verkeer, bewonder de Cubanen met paard en wagen in de binnenlanden en geniet van de rustige stranden waar massatoerisme nog niet is ontdekt. Maak tijdens een rondreis Cuba tevens kennis met de altijd vriendelijke Cubaanse bevolking tijdens uw verblijf in een ‘casa particular’, de manier om het land en de bevolking echt te leren kennen tijdens uw rondreis Cuba! Reis mee en maak een swingende rondreis.

Een rondreis door Costa Rica: Groen, groener en groenst

Vulkanen, tropische regenwouden, prachtige stranden en een indrukwekkend dieren- en plantenleven. Ontdek tijdens één van onze rondreizen naar Costa Rica het ‘groene paradijs’, waar je Natuur met een hoofdletter schrijft. Een rondreis Costa Rica is voor alle reisliefhebbers een fantastische bestemming: natuur, ontspanning en avontuur – Costa Rica heeft het allemaal! Wilt u een canopy tour in het Monteverde Nationaal Park maken, ziet u zichzelf al zitten aan het strand van Puerto Viejo de Talamanca of aanschouwt u liever vanuit een warmwaterbron de wereldberoemde Arenal-vulkaan? Beleef tijdens uw rondreis het ‘pura vida’ van Costa Rica!

Een rondreis Peru met veel highlights en als ultiem hoogtepunt Machu Picchu

Beleef tijdens uw rondreis door Peru koloniale steden, eeuwenoude culturen, de Andes, Titicacameer en uiteraard de Machu Picchu! Treed tijdens uw rondreis in de voetsporten van de Inca´s tijdens een wandeling over de Inca Trail met als eindbestemming Machu Picchu. Maak kennis met de inheemse gemeenschappen van de Uros-eilanden tijdens uw bezoek aan het Titicacameer of struin door de gezellige straten van het koloniale Arequipa. Het historische centrum van één van de mooiste steden van Peru staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en dit is meer dan verdient! Of u kiest voor een groepsreis of privéreis, tijdens uw rondreis door Peru met NRV maakt u kennis met dit prachtige land.

Spectaculaire landschappen en een diversiteit aan culturen tijdens een rondreis Colombia

Welkom in Colombia! Het land van Pablo Escobar, heerlijke koffie en tropische sferen. Rondreizen door Colombia staat voor een unieke ervaring. Wandel door de historische straten van Bogotá, maak een jeeptocht door de Corcora-vallei en geniet van het ongelofelijk wonderschone uitzicht op het Andes-landschap. Tijdens uw verblijf in Cartagena heeft u voldoende tijd om deze zwoele havenstad te ontdekken: koloniale gebouwen, de indrukwekkende stadsmuur, het oude fort en de schattige en kleurrijke straatjes. Een rondreis Colombia is niet in enkele zinnen te beschrijven, reis daarom met NRV mee naar Colombia!