Havana
Trinidad
Mensen
Ambacht
Varadero
Viñales Vallei
Camagüey
Santiago de Cuba

Swingende rondreis Cuba

Cuba is méér dan rum, salsa en sigaren alleen! Als ervaren rondreisspecialist laten we u op onze scherp geprijsde en verrassende groepsreis Cuba graag alle pareltjes van Cuba zien. U ontmoet de levendige Cubaanse bevolking, slaapt in voormalig koloniale steden, proeft de rijke nationale geschiedenis, bewondert weelderige valleien en geniet na met een cocktail op een hagelwit strand. Deze rondreis naar Cuba kunt u bovendien flexibel afstemmen op uw wensen voor meer luxe, verlenging of aanvullende excursies.

Rondreis Cuba in geuren en kleuren

Maak meteen aan het begin van uw rondreis Cuba kennis met het échte Cuba door een stadstour in Havana te maken. Havana is de hoofdstad van Cuba waar u kunt genieten van bezienswaardigheden, gezellige terrasjes en klassieke oldtimers. Een andere kant van Cuba leert u tijdens uw rondreis kennen bij het bezoek aan de stad Santa Clara. In deze stad zegevierde Che Guevara met zijn Revolutionaire Troepen. Ook de stad Santiago de Cuba heeft een rijke geschiedenis: hier riep Fidel Castro de Cubaanse Revolutie uit, hier begon Don Facundi Bacardí zijn succesvolle rum imperium en hier ontstond de son, de traditionele Cubaanse muziek. Natuurlijk brengt u ook een bezoek aan de historische stad Trinidad met zijn gekleurde huizen, autovrije centrum en de beroemde bar La Chanchanchara. Het typisch Cubaanse drankje dat u hier kunt drinken, is een bijzonder aandenken aan uw rondreis naar Cuba.

Ontdek de natuur van Cuba

Laat u tijdens uw rondreis Cuba verrassen door de mooie natuur. Het bezoek aan de Viñales Vallei is één van de hoogtepunten van uw reis. Dit gebied met indrukwekkende bergketens en groene vergezichten is tot Natuurerfgoed van UNESCO verklaard. In de omgeving komt u meerdere tabaksplantages tegen, waar u arbeiders aan het werk ziet en bekijkt hoe van tabak sigaren worden gemaakt. In de omgeving van Trinidad kunt u de idyllische waterval El Cubano bewonderen. Wandel in deze mooie omgeving en geniet van de natuur of neem een verfrissende duik bij de waterval. Geniet aan het eind van uw reis Cuba van al uw opgedane indrukken op het mooiste strand van Cuba, Varadero.

Voordelig genieten met NRV

Wanneer u kiest voor een rondreis Cuba van NRV, kiest u voor een volledig verzorgde vakantie naar Cuba. Kies bijvoorbeeld voor een rondreis Cuba 14 dagen of kies voor een rondreis Cuba 3 weken. Natuurlijk bieden wij ook kortere rondreizen aan, maar zo kunt u extra lang genieten van deze prachtige bestemming. Onze ervaren reisspecialisten zorgen ervoor dat u optimaal en zorgeloos kunt genieten. Voor de beste prijs op de markt. Bovendien kunt u onze rondreis Cuba flexibel aanpassen en afstemmen op uw persoonlijke wensen. Wij bieden verschillende vertrekken vanuit Brussel aan én meerdere upgrade- en verlengopties om uw reis nog persoonlijker te maken. Trakteer uzelf bijvoorbeeld op een nóg luxer hotel tijdens uw strandverblijf aan het einde van uw rondreis Cuba. Cuba is een prachtige vakantiebestemming. Weten hoe Dianne van NRV haar rondreis naar Cuba heeft ervaren? Lees dan hier haar reisverhaal.

Rondreizen > Rondreizen Cuba

Rondreizen Cuba