Groepsreizen Cuba

Havana
Trinidad
Mensen
Ambacht
Varadero
Viñales Vallei
Camagüey
Santiago de Cuba

Groepsreis Cuba: beleef de swingende sfeer

Cuba swingt! Achter de rook van ’s werelds beste sigaren gaat een kleurrijk land schuil. Op onze groepsreis Cuba laat de enthousiaste reisleiding u kennismaken met het fascinerende verleden en het sfeervolle heden van Cuba. Onze reisleiding neemt u mee naar de meest charmante koloniale parels van het land. U maakt uw groepsreis zo luxe als u zelf wilt; u kunt de reis flexibel afstemmen op uw eigen wensen. Bekijk daarvoor onze verleng- en upgrademogelijkheden.

Historische bezienswaardigheden

Reis tijdens de groepsreis Cuba terug in de tijd wanneer u de historische steden bezoekt. Samen met uw Nederlandstalige reisleider maakt u een standswandeling door Havana. Hier leert u ook meteen salsadansen van een professionele dansleraar! U zult gegarandeerd plezier hebben van deze dansles gedurende uw groepsreis Cuba. In Santa Clara leert u over Che Guevara en zijn Revolutionaire Troepen. Ook in de stad Santiago de Cuba komt u in aanraking met de rijke geschiedenis van Cuba. Hier riep Fidel Castro de Cubaanse Revolutie uit en hier ontstond de son, de traditionele Cubaanse muziek. In Trinidad lijkt de tijd echt stil te hebben gestaan. Deze prachtige stad lijkt nog het meest op een charmant openluchtmuseum met kleurrijke huizen en paarden als vervoersmiddel in het centrum. Hier overnacht u tijdens uw groepsreis Cuba in sfeervolle ‘casas particulares’, de Cubaanse variant van een bed & breakfast.

Natuurlijk genieten van Cuba

Tijdens de groepsreis Cuba bewondert u natuurlijk ook de weelderig begroeide omgeving. Beleef de Cubaanse natuur tijdens het bezoek aan de Viñales Vallei en Pinar del Río. De omgeving is prachtig met uitzichten over de vallei, bergen en akkers. In deze regio groeit de beste tabak ter wereld. Neem een kijkje bij een lokale tabaksplantage en leer hoe de tabak wordt verwerkt tot sigaren. Na de rondreis door Cuba kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van de mooie omgeving van Varadero. In Varadero kunt u ontspannen op het 21 kilometer lange zandstrand van Cuba of de omgeving verkennen. Zo kunt u in Varadero een jeepsafari maken, een boottrip op de Canimar-rivier of de Cueva de Saturno-grot bezoeken. Het is geheel aan u hoe u deze laatste dagen van uw groepsreis Cuba invult.

Beleef uw droomreis

Onze ervaren reisspecialisten hebben met zorg een unieke groepsreis Cuba voor u samengesteld. In het programma zitten niet alleen de hoogtepunten van Cuba, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan de lokale manier van leven. Onze reisspecialisten zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt! Bovendien vinden we het belangrijk dat de reis aan al uw persoonlijke wensen voldoet. Daarom hebben we bijzondere verleng- en upgrademogelijkheden aan de groepsreis Cuba toegevoegd. Zo kunt u de reis afstemmen op uw persoonlijke wensen en genieten van de reis waar u al zo lang van heeft gedroomd.

Rondreizen > Rondreizen Cuba > Groepsreizen Cuba