Privéreizen Cuba

Havana
Trinidad
Mensen
Ambacht
Varadero
Viñales Vallei
Camagüey
Santiago de Cuba

Reis naar Cuba: back to the fifties

Veel reizigers worden na een rondreis Cuba verliefd op dit kleurrijke land en dat is natuurlijk niet voor niets. De sfeer die Cuba ademt, is namelijk op geen andere plek te vinden. In cuba lijkt het echt alsof de tijd even stil heeft gestaan. Drink Cubaanse rum, dans de salsa in sfeervol Havana en rijd rond in een Amerikaanse oldtimer. Beleef een rondreis Cuba optimaal met een individuele rondreis van NRV. Een zonvakantie Cuba betekent een koud drankje drinken aan de hagelwitte zandstranden van Cuba en vervolgens een verfrissende duik nemen om de bijzondere onderwaterwereld te gaan ontdekken. Reis mee met NRV en ontdek dit gastvrije land!

Verblijven in knusse accommodaties en boetiekhotels Cuba

Boekt u een Cuba vakantie bij ons, dan kunt u erop vertrouwen dat u tijdens uw rondreis zult verblijven in goed gelegen accommodaties en enkele hotels met mooi uitzicht waar u zeker zult genieten van een ontspannen strandverblijf. Onderweg slaapt u ook een aantal nachten in een zorgvuldig geselecteerde ‘casa particular´. Een goede kans om de beroemde gastvrijheid van de Cubanen te ervaren. Hierbij verblijft u in huisjes van de Cubanen, iets wat vele reizigers zien als een unieke ervaring om dichter bij de bevolking te komen en kennis te maken met de authentieke cultuur en leefstijl.

Onze tips voor een Cuba reis en extra veel voordelen met NRV

Voor een individuele rondreis voor een lage prijs en perfect samengestelde rondreizen bent u bij NRV aan het juiste adres. Bekijk onze individuele rondreizen Cuba en maak kennis met het land van de oldtimers, salsa en sigaren. Onze rondreis Cuba geeft genoeg mogelijkheid om uw reis in te vullen zoals u zelf graag wenst en zit vol met leuke highlights en mooie plekken die u kunt gaan zien. Heeft u al kennis genomen van de individuele rondreizen en wilt u meer zien van de groepsreizen Cuba, kijk dan bij onze groepsreizen Cuba. Met onze groepsrondreis en individuele rondreis is een rondreis door Cuba een ervaring om niet snel te vergeten. Heeft u nog vragen of wilt u extra informatie over Cuba? Neem dan contact op met onze reisspecialisten die u graag verder helpen.

Rondreizen > Rondreizen Cuba > Privéreizen Cuba