Privéreizen Costa Rica

Costa Rica Vulkaan

Een rondreis Costa Rica: puur genieten

Bij ons boekt u uw rondreis naar Costa Rica gemakkelijk online. Ontdek de prachtige natuur in de jungles en natuurparken van Costa Rica en beleef de meest schitterende natuurrijke plekken van dichtbij. Onze rondreisspecialisten hebben een uitgebreid aanbod aan diverse rondreizen Costa Rica voor u samengesteld. Tijdens uw individuele rondreis Costa Rica slaapt u in comfortabele accommodaties en kunt u zorgeloos genieten van de vrijheid die een huurauto met zich meebrengt. Wilt u álles uit uw individuele rondreis Costa Rica halen? Bekijk dan onze upgrade- en verlengopties om nog langer en/of luxer van uw vakantie in Costa Rica te genieten!

Hoogtepunten van Costa Rica

Tijdens uw individuele rondreis Costa Rica zult u snel merken dat dit land u een variëteit aan natuurschoon te bieden heeft. Wandel door het Tortuguero Nationaal Park en onderweg spot u aaimannen, kapucijnaapjes, brulaapjes, leguanen en een groot aantal vogels. In dit park kunt u ook zien hoe schildpadden hun eieren leggen en begraven in het zand. Dagen later staat u ineens voor het bekendste natuurfenomeen van Costa Rica: de actieve Arenal vulkaan. Ook in de directe omgeving is er voldoende prachtigs te bewonderen, zoals de 70 meter hoge La Fortuna waterval. De diverse flora en fauna maken uw individuele rondreis Costa Rica tot een onvergetelijke ervaring.

Avontuurlijk Costa Rica

Een andere plek waar de vulkanische omgeving samenkomt met idyllische natuur is in het Rincón de la Vieja Nationaal Park. Het hoogtepunt van dit park is de 1895m hoge Rincón de la Vieja vulkaan met maar liefst negen kraters. Wandel door de maagdelijke tropische wouden in de omgeving en test de warmwaterbronnen en bubbelende modderbaden. Dit is even een moment van ontspanning tijdens uw individuele rondreis Costa Rica. Ook het spectaculaire Monteverde nevelwoud is een bezoek waard. De koele, mistige nevelwouden zijn het thuis van 400 vogelsoorten, meer dan 100 zoogdieren en 2500 plantsoorten. Hoe vaak loopt u na uw individuele rondreis Costa Rica nog in een gebied met zo’n diversiteit aan flora en fauna?

Voordelige individuele rondreizen Costa Rica

Bij NRV is het mogelijk om te genieten van een complete en goed georganiseerde individuele rondreis Costa Rica voor de beste prijs. Zowel onze reisprogramma’s als onze upgrade- en verlengopties zijn voordelig. Ook ontdekt u meer met NRV. U kunt uw Costa Rica reis uitbreiden met een bezoek aan Nicaragua of Panama. Kies uw favoriete individuele rondreis Costa Rica en ontdek bij onze verlengopties hoe u uw reis nóg specialer kunt maken. Bekijk ook ons aanbod groepsreizen naar Costa Rica. Wilt u uw rondreis volledig zelf samenstellen? Kies dan voor onze unieke reisvorm zelf samenstellen Costa Rica.

Rondreizen > Rondreizen Costa Rica > Privéreizen Costa Rica