Groepsreizen Guatemala

Guatemala, Maya-tempels

Guatemala groepsreizen: geniet samen van alle hoogtepunten

Welkom in Guatemala, een land dat barst van de culturele schatten, adembenemende landschappen en een rijke inheemse erfgoed. Guatemala is een perfecte bestemming voor groepsreizen, waar avontuurlijke reizigers samen kunnen genieten van de prachtige bezienswaardigheden en unieke ervaringen die het land te bieden heeft. De reisleiding neemt u mee naar de mooiste Guatemala bezienswaardigheden. Met onze groepsreizen ontdekt u de voordelen van het reizen in kleine groepen, Nederlandssprekende reisleiding en altijd de beste prijs.

De mooiste plekken en bezienswaardigheden van Guatemala

Naast de historische schatten biedt Guatemala ook spectaculaire natuurlijke landschappen. Verken de prachtige meren van Atitlán en Petén Itzá, omringd door weelderige bergen en vulkanen. Sta vroeg op en geniet van een adembenemende zonsopgang boven het kristalheldere water, terwijl de vulkanen in de verte opdoemen. Het is een ervaring die u nooit zal vergeten. Voor avontuurlijke reizigers biedt Guatemala ook opwindende activiteiten zoals wandelen naar de top van een actieve vulkaan. Beklim de Pacaya-vulkaan en ervaar het gevoel van triomf wanneer u de krater bereikt en de rook en lava van dichtbij kunt zien. Dit is een geweldige kans om uw grenzen te verleggen en een echt unieke ervaring op te doen met groepsgenoten. Verken ook de kleurrijke lokale markten, waar exotisch fruit, verse groenten en ambachtelijke producten te koop zijn. Dit is een geweldige kans om de lokale bevolking te ontmoeten en de rijke culturele tradities van Guatemala te ervaren.

Boek een groepsreis in Guatemala bij dé rondreisspecialist

Een groepsreis naar Guatemala biedt ook de mogelijkheid om de warmte en gastvrijheid van de lokale bevolking te ervaren. Maak kennis met de Maya-gemeenschappen en leer over hun levensstijl en tradities. Met een groepsreis naar Guatemala kunt u deze prachtige bestemming verkennen in het gezelschap van gelijkgestemde reizigers, nieuwe vriendschappen sluiten en onvergetelijke herinneringen creëren. Dus pak uw koffers en bereid u voor op een onvergetelijk avontuur in het land van eeuwige lente - Guatemala!
Rondreizen > Rondreizen Guatemala > Groepsreizen Guatemala