Groepsreizen Schotland

Vallei Glen Coe
Schotse ruit
Schotse Hooglanders
Edinburgh Castle
Beroemde 'North Coast 500' route

Groepsreis Schotland: culturele hoogtepunten en de mooiste kustroutes

Onze schotland reizen bieden naast alle populaire bezienswaardigheden ook leuke dag- en boottochten langs diverse eilanden, meren en kastelen. Ga mee met de boottocht over het meer van Loch Ness en ga op zoek naar het beroemde monster! Tijdens een groepsreis Schotland komt u langs smalle kustwegen en geniet u van adembenemende uitzichten. Het gevarieerde landschap van Schotland in combinatie met de rijke Schotse tradities van muziek, mythen en clans zullen u verrassen. Het is niet voor niets een populaire bestemming! Wij nemen u graag mee met onze reizen naar Schotland.

Ga mee op avontuur naar de Schotse Hooglanden en Orkney-eilanden

Een reis naar Schotland is ideaal voor natuurliefhebbers met hoogtepunten zoals de Schotse Hooglanden en de Orkney-eilanden. Het uitgestrekte landschap van de Schotse Hooglanden wordt gekenmerkt door bergen en talloze meren zoals Loch Ness. Tijdens een rondreis zult u ook een stop maken bij een prachtige kuststad Fort William. De Orkney-eilanden zijn niet te vergelijken met andere delen van Schotland. De eilanden vormen een groep van ongeveer 200 kleine eilanden in het noorden. De steile basaltkliffen, bijzondere uitkijkpunten en watervallen bieden een uniek vergezicht. Met de groepsreis ‘Schotse Hooglanden en Eilanden’ beleeft u indrukwekkende eilanden Isle of Skye en Isle of Mull & Iona.

Voordelige groepsreis Schotland

Wanneer u kiest voor een compleet georganiseerde rondreis Schotland van NRV, kiest u voor een zorgeloze rondreis voor de meest voordelige prijs. Ontdek daarom direct ons aanbod rondreizen naar Schotland. U kiest voor veel vrijheid, flexibiliteit en u kunt kiezen uit genoeg opties van groeps- en privéreizen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij onze rondreizen Schotland. Uiteraard staan ook onze reisspecialisten klaar om al uw vragen over onze rondreizen Schotland te beantwoorden!
Rondreizen > Rondreizen Schotland > Groepsreizen Schotland