Privéreizen - Bosnië-Herzegovina

Drina rivier
Star Most
Mostar
Kravice waterfall
Traditional handmade souvenir

Met de auto door Bosnië-Herzegovina reizen

Tijdens een individuele rondreis met de auto door Bosnië-Herzegovina ontdekt u historische steden, ongerepte natuur en een rijke geschiedenis. Doordat u zelf met uw eigen auto of met een huurauto dit land bezoekt, ervaart u de ultieme vrijheid van deze reis. U kiest zelf of u liever de historische binnenstad van Sarajevo bezoekt of liever op ontdekkingstocht gaat door het Sutjeska Nationaal Park. Wilt u het liever allebei? Het kan bij NRV allemaal en wij maken uw rondreis met de huurauto door Bosnië-Herzegovina onvergetelijk.

Reizen naar Bosnië-Herzegovina: een gebalanceerde afwisseling van stad en natuur

Dit Balkan-land telt groene landschappen, heuvels, bergen, bossen en historische stadjes. U rijdt daarom met veel plezier rond tijdens een individuele rondreis met de auto door Bosnië-Herzegovina. Als u graag tot rust komt tijdens uw reis, maar toch graag veel wilt zien, is deze rondreis precies wat u nodig heeft. Het is namelijk erg rustig in het land. Zo heeft u altijd alle tijd om even uw auto aan de kant van de weg te zetten en foto’s te maken van het prachtige uitzicht. Tijdens uw privéreis door Bosnië-Herzegovina bezoekt u onder andere de wereldberoemde brug Stari Most. Dit is misschien wel het bekendste plekje van Bosnië-Herzegovina en een ware must-see. Ook een bezoek aan het grootste bedevaartoord van Europa, Medjugorje, mag natuurlijk niet ontbreken. Kortom: er is genoeg te zien tijdens uw individuele rondreis met de auto door Bosnië-Herzegovina.

Combineer een bezoek aan Bosnië-Herzegovina met Kroatië

NRV heeft een ruim aanbod rondreizen door Bosnië-Herzegovina. Wij laten u graag kennismaken met alle pracht en praal die dit land te bieden heeft. Wilt u naast Bosnië-Herzegovina ook graag naar andere landen reizen? U combineert dit land eenvoudig met een reis door Kroatië of Montenegro. Wilt u alle drie deze landen bezoeken? Ook deze reis boekt u bij ons. U kiest zelf of u uw reis op basis van eigen vervoer wilt doen of met de huurauto. Wij zijn dé rondreisspecialist van de Balkan.

Rondreizen > Rondreizen Bosnië-Herzegovina > Privéreizen - Bosnië-Herzegovina