Luang Prabang
Vang Vieng
Kuang Si watervallen
Avondmarkt Luang Prabang

De mooiste rondreizen naar Laos

Wij nemen u graag mee op een verre rondreis naar Laos! Als rondreisspecialist kennen wij alle belangrijke bezienswaardigheden, maar ook de onbekende plekken van dit prachtige land. Laos is een unieke bestemming door de combinatie van de goedlachse bevolking en de rustige en vredige sfeer. Tijdens uw rondreis door Laos ontdekt u daarom ook alle belangrijke highlights op een ontspannen manier en maakt u kennis met de vriendelijke bevolking. Een rondreis door Laos met NRV staat garant voor een unieke ervaring!

Ontdek het land van de Mekong

Heerlijk op vakantie naar Laos? Laos heeft voor ieder wat wils! Van prachtige natuur tot aan kleurrijke en bijzondere steden. Maak een boottocht over de Mekong, wandel door de prachtige natuur van het karstgebergte of bezoek één van de vele tempels. Ook voor de culinaire ontdekkingsreiziger heeft Laos ook een aantal unieke specialiteiten. Uiteraard bestaan veel Laotiaanse gerechten vaak uit noedels en rijst en dan met name de heerlijke kleefrijst. Geniet van de sterke, maar lekkere Laotiaanse koffie of van de lokaal verbouwde groene thee. Ontdek samen met NRV alle bijzonderheden van Laos!

De hoogtepunten van Laos

Een bezoek aan Luang Prabang mag uiteraard niet ontbreken bij uw bezoek aan Laos. Luang Prabang is een koloniaal stadje met de vele indrukwekkende tempels. Aanschouw in de vroege ochtend in Luang Prabang het unieke ritueel van een lange rij monniken die door de straten lopen om hun eten voor die dag op te halen. Of vaar met een traditionele Laotiaanse boot over de machtige Mekong en geniet tijdens het varen van de overvloedige, weelderige natuur. Een bezoek aan de hoofdstad van Laos - Vientiane - mag uiteraard niet aan uw rondreis door Laos ontbreken. Bezoek in Vientiane de Pha That Luang, een indrukwekkende gouden tempel en het nationale symbool van Laos of de Patuxai, de Laotiaanse versie van de Arc de Triomphe.

Combineer uw rondreis Laos met Vietnam, Cambodja of Thailand

Ontdek het land van de Mekong voordelig met NRV en geniet tevens van de buurlanden. Een rondreis Laos wordt vaak gecombineerd met Vietnam, Cambodja of Thailand. Met een individuele rondreis door Laos geniet u van flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs! Met uw zelfgekozen reisgezelschap ontdekt u Laos in combinatie met Thailand, Cambodja of Vietnam. Onze reisspecialisten helpen u graag bij het boeken van uw rondreis zodat u zorgeloos van Laos kunt genieten!

Rondreizen > Rondreizen Laos

Rondreizen Laos