Machu Picchu
Heilige Vallei
Titicacameer
Cuzco
Arequipa
Colca
Ballestas
Tambopata
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Rondreis Peru: ontdek de geheimen van de Inca’s  

Houdt u wel van een beetje mysterie? Dan is een rondreis Peru, met zijn Nazca-lijnen en Machu Picchu, uw ideale reis. Op onze afgewogen groepsreis en de individuele rondreizen ervaart u het land van de Inca’s op een zeer persoonlijke manier. U maakt tijdens de rondreis Peru kennis met zowel de highlights als de kleurrijke lokale bevolking, voor de scherpste prijs. Onze ervaren reisexperts helpen u graag met het boeken van uw gedroomde ‘ontdekkingsreis’.

In de voetsporen van de Inca’s

Het bezoek aan Machu Picchu is misschien wel dé reden waarom u een rondreis door Peru heeft geboekt. Het bezoek zal u zeker niet teleurstellen. Volg de Inca’s in hun voetsporen en maak een wandeling over de Inca Trail die naar de Machu Picchu leidt. Eenmaal daar ontdekt u de magiek van de ‘verborgen stad’. Dankzij de geïsoleerde ligging wisten de Inca’s Machu Picchu verborgen te houden voor de Spaanse veroveraars, waardoor het niet werd vernietigd. Volg de Inca’s tijdens uw rondreis Peru naar de archeologische stad Cuzco, ook wel de ‘heilige stad van de Inca’s’ genoemd. Tussen Cuzco en Machu Picchu ligt de Heilige Vallei van de Inca’s. In deze vallei kunt u Inca-ruïnes bezoeken en een bezoek brengen aan lokale markten, zoals de kleurrijke indianenmarkt van Pisac. Heeft u nog niet genoeg van de mysterieuze Inca’s? Maak dan een vlucht over de Nazca-lijnen. De betekenis van deze in 1927 ontdekte afbeeldingen is nog steeds een mysterie.

Peru: Bergen en valleien

Ontdek tijdens uw rondreis door Peru de prachtige natuur. Het Peruaanse gebergte, de vulkanen en valleien zorgen voor uitzichten die u nooit eerder zo heeft gezien. Neem de stad Arequipa, die op 2325 meter hoogte in het woestijngebergte ligt. De stad, omgeven door drie vulkanen en opgebouwd uit een vulkanische witte steensoort, zorgt voor een prachtig plaatje. Het letterlijke hoogtepunt van uw rondreis Peru maakt u mee in de Colca vallei. Hier reist u tot 4820 meter en kunt u genieten van een spectaculair panoramisch uitzicht. Tijdens de rondreis door Peru kunt u ook kennis maken met de inheemse gemeenschappen van de Uros-eilanden. Deze drijvende rieten eilanden behoren tot het Titicaca Nationaal Reservaat, aan het Titicacameer.

Beleef meer met NRV

Onze ervaren reisspecialisten hebben bijzondere rondreizen Peru samengesteld. Een rondreis door Peru is al een unieke ervaring op zich, maar met de rondreizen van NRV bent u gegarandeerd van een wel erg bijzondere vakantie. Wat denkt u bijvoorbeeld van een uitstapje naar Ecuador, Bolivia of de Galápagos? Ontdek ons uitgebreide aanbod aan individuele rondreizen Peru en kies uw favoriete reis uit. Reist u liever in een groep? Bekijk dan onze groepsreis Peru. Deze reizen kunt u allemaal flexibel afstemmen op uw wensen. Bekijk hiervoor de upgrade- en verlengmogelijkheden van de reis.

Rondreizen > Rondreizen Peru

Rondreizen Peru