Rio de Janeiro
Iguaçu
Amazone
Pantanal
Salvador
Ilha Grande
Paraty
Chapada Diamantina

Rondreis Brazilië: genieten van cultuur en natuur

Fantaseert u wel erg vaak over paradijselijke stranden, swingende steden en tropisch regenwoud? Ga dan vooral op één van onze rondreizen Brazilië! Als ervaren rondreisspecialist hebben we het beste recept: onze flexibele reizen, waarbij u de natuurlijke en culturele juweeltjes uit Braziliës schatkamer beleeft zoals u zelf wilt. Dat alles voor de beste prijs! Onze enthousiaste reisexperts helpen u graag bij het boeken van een onvergetelijke vakantie naar Brazilië.

Ontdek de natuur van Brazilië

Hoe vaak slaapt u in een regenwoud? Tijdens uw rondreis Brazilië kan dit! Ga op avontuur in het Amazonegebied en spot apen, luiaards, papegaaien, ara’s en nog veel meer diersoorten. In de avond kunt u genieten van de zonsondergang bij uw Amazone lodge. Nog zo’n prachtige zonsondergang maakt u mee in het Chapada Diamantina Nationaal Park. De Chapada Diamantina (het diamantenplateau) is beroemd vanwege zijn aparte en gevarieerde flora en fauna. Beklim de groene hellingen en ontdek het uitgestrekte wonderland van rotsachtige heuvels met kristalheldere watervallen, kloven en grotten. Op safari tijdens uw rondreis Brazilië? Het is mogelijk in Pantanal, één van de grootste draslandgebieden ter wereld. Hier kunt u wel 650 vogelsoorten en 80 zoogdieren spotten. Een bijzonder hoogtepunt van uw rondreis Brazilië is het bezoek aan de Iguaçu watervallen. De in totaal 275 watervallen storten over een drie kilometer brede afgrond naar beneden, wat zorgt voor continue aanwezige regenbogen.

Swingende steden in Brazilië

Ontdek tijdens uw Brazilië rondreis de sfeervolle steden. Wandel door de bijzondere stad Rio de Janeiro en breng een bezoek aan de Corcovado berg met het Christusbeeld. Natuurlijk kunt u ook heerlijk ontspannen op de stranden van Rio én flaneren over de beroemde Copacabana. In de historische binnenstad van Salvador kunt u kennismaken met de geschiedenis van Brazilië. De binnenstad beschikt over een grote rijkdoom aan barokkerken en voormalig koloniale architectuur. U zult hier de felgekleurde huizen wel herkennen. Ook in Paraty kunt u deze architectuur van voormalig koloniaal Brazilië terugvinden. De omgeving van Paraty is ook zeker prachtig te noemen waar u heerlijk kunt ontspannen. Een bijzonder moment tijdens uw rondreis Brazilië.

Zorgeloos op rondreis door Brazilië

Onze reisspecialisten zorgen er voorafgaand aan en tijdens uw rondreis Brazilië voor dat u niets tekort komt. Hoewel onze reizen al compleet voor u zijn samengesteld, kunt u de reizen flexibel aanpassen. We bieden u namelijk verschillende upgrade- en verlengmogelijkheden aan. Wat denkt u van een verlenging op het tropische eilandparadijs Ilha Grande? Ons aanbod Brazilië rondreizen nbsp;bestaat uit privérondreizen, ook wel individuele rondreizen Brazilië genoemd.

Rondreizen > Rondreizen Brazilië

Rondreizen Brazilië