Groepsreizen Spanje

Spanje Granada Alhambra

Rondreis Spanje: bruisende steden en kleurrijke bergdorpjes

Reizen naar Spanje betekent genieten van veel zon, maar ook cultuur proeven in veel gezellige steden en kleurrijke bergdorpjes. Spanje is een populaire vakantiebestemming en met de groepsreizen van NRV reist u mee naar de meest bezochte bezienswaardigheden en de verborgen parels van het veelzijdige land. Onze groepsreis ‘Het beste van Madrid en omgeving’ zit vol geschiedenis waarbij u met een lokale gids langs historische wijken, mooie kathedralen, pleinen en eeuwenoude gebouwen zult wandelen. De typische Spaanse cultuur beleeft u met onder andere de groepsreis ‘Andalusie Compleet’, erg geliefd onder reizigers. Steden zoals Sevilla, Ronda en Málaga zitten vol sfeervolle tavernes waar de lekkerste tapas en sangria wordt gemaakt. Vanuit deze steden loopt u door naar charmante witte bergdorpen zoals Arcos de la Frontera, waar u kennis maakt met het échte Spanje.

Historische schatten uit de Spaanse geschiedenis

Maak tijdens uw vakantie Spanje kennis met de Spaanse geschiedenis en bezoek de Mezquita, de kathedraal van Córdoba. Het historische centrum van de stad met de kathedraal staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De kleurrijke patio's met de vele bloemen maken de stad uniek. De bijzondere middeleeuwse stad Toledo is tevens opgenomen op de Werelderfgoedlijst, is gebouwd op een bergtop en ligt in een bocht van de rivier de Taag. De kathedraal van Toledo, is echt één van de mooiste in Spanje. En als u nog niet in Salamanca bent geweest… Het staat bekend als de ‘gouden stad’ vanwege de schijnende zon op de architectuur van glimmend zandsteen. Een rondreis Spanje is een ware ontdekkingstocht naar historische schatten!

Zorgeloos op groepsreis door Spanje met NRV

Het is duidelijk dat een rondreis Spanje zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bij NRV kunt u uw reis nóg onvergetelijker maken. Wij hebben verschillende verlengopties en unieke upgrades. Verleng uw rondreis met fijne hotels in culturele steden of kijk bij alle extra’s voor meer excursies om uw vakantie Spanje nóg leuker te maken. Kies voor de heerlijke tapas tour of ga mee met de boottocht Guadalquivir in Sevilla. Ontdek de veelzijdigheid van Spanje en kijk bij onze rondreizen Spanje voor het aanbod! Onze reisspecialisten hebben bijzondere groepsreizen Spanje voor u samengesteld.

Rondreizen > Rondreizen Spanje > Groepsreizen Spanje