Privéreizen Noorwegen

Lofoten
Noordkaap
Fjorden
Rendieren
Bergen

Op individuele rondreis door variërend Noorwegen

Kies uit een van de vele individuele rondreizen door Noorwegen van NRV. Gaat u graag met de auto op reis en wilt u in een korte tijd zoveel mogelijk zien? Dan bieden wij zeker een individuele rondreis door Noorwegen die bij u past. Onze reizen variëren van 5 tot 15 dagen en zijn stuk voor stuk uniek. Wilt u graag een echte winterreis beleven en winterse activiteiten doen? Dan is de fly drive reis Noorderlicht en Winteravontuur Tromsø dé reis die bij uw wensen aansluit. Wilt u liever heel Noorwegen ontdekken en het uiterste uit uw reis halen? Kies dan voor een reis door het zuiden van Noorwegen of een reis langs de hoogtepunten van de Noorse Fjorden.

Noorwegen: een bestemming vol hoogtepunten

Noorwegen leent zich uitstekend voor een rondreis met de auto. De wegen zijn goed begaanbaar en u zult zien dat het erg rustig is op de weg. U heeft dus genoeg mogelijkheden om even langs de weg uit te stappen en te genieten van de overweldigende natuur! Het land staat bekend om zijn fjorden, hoge bergen, heldere meren, groene heuvels, de grootste gletsjers van Europa, het besneeuwde Noorden én natuurlijk het zien van het Noorderlicht. Als u van wandelen houdt, wilt u deze bestemming zeker een keer bezocht hebben. Bij onze individuele rondreizen door Noorwegen is het mogelijk om te kiezen voor een reis op basis van fly drive, maar u kunt ook met eigen vervoer gaan. In dit laatste geval rijdt u zelf naar het Noorden en begint uw reis met NRV op de startlocatie van uw reis. Wilt u naast Noorwegen uw individuele rondreis uitbreiden naar Zweden of Finland? Dat kan natuurlijk ook. NRV biedt hiervoor diverse privéreizen in combinatie met deze landen.

Spot walvissen en andere exotische dieren tijdens uw reis door Noorwegen

Bent u dol op een echte natuurreis waarbij u zelfs wilde dieren kunt spotten? Reis dan af naar Noorwegen met onze individuele rondreis en bekijk hoe walrussen en walvissen op de rotsen liggen en zeearenden rondvliegen terwijl u over de Atlantic Road rijdt. Wordt u al enthousiast van dit beeld? Boek dan nu een van onze rondreizen en ontdek het zelf! U kunt naast de individuele rondreizen met de auto ook kiezen voor een van onze groepsreizen door Noorwegen. NRV is dé reisspecialist van Noorwegen.

Rondreizen > Rondreizen Noorwegen > Privéreizen Noorwegen