Madagaskar: droombestemming voor natuurliefhebbers!

Madagaskar is beroemd om zijn biodiversiteit, met talloze plant- en diersoorten die nergens anders ter wereld voorkomen, zoals de verschillende soorten lemuren, kameleons en exotische flora. In nationale parken zoals Andasibe, Ranomafana, Tsingy de Bemaraha en Isalo bewondert u de spectaculaire landschappen, van weelderige regenwouden en thermale bronnen tot dramatische kalkstenen pieken en canyons, waardoor het een droombestemming is voor iedereen die van natuur en avontuur houdt.

Hoogtepunten van Madagaskar

Een rondreis Madagaskar is een geweldige ontdekkingstocht. Wandel in Antananarivo, de levendige hoofdstad, door smalle straatjes en geniet van het uitzicht op de omliggende heuvels. Eén van de onmisbare hoogtepunten is het groene Andasibe Nationaal Park. Het park is beroemd om de Indri-indri, de grootste lemurensoort. Tijdens een wandeling door dit park kun je ook andere dier- en plantensoorten spotten, wat het een paradijs maakt voor natuurliefhebbers. Tsingy de Bemaraha behoort tot UNESCO en biedt een totaal ander, maar even indrukwekkend landschap. Het park staat bekend om zijn grillige kalkstenen pieken en diepe kloven. Meer weten over bezienswaardigheden die u met NRV in Madagaskar kunt bezoeken? Bekijk snel onze rondreizen.

Onvergetelijke verre reizen naar Madagaskar met NRV

Met NRV verblijft u in fijne accommodaties en zijn geweldige activiteiten geregeld voor een onvergetelijke vakantie. Zin in nóg meer avontuur? Bekijk dan de excursiemogelijkheden zoals een avontuurlijke duik- en snorkelexcursie om het koraalrif te verkennen bij één van de mooie stranden van Madagaskar. Wij nemen u graag mee op een onvergetelijke verre reis. Pak uw koffers in en maak u klaar voor een reis vol bijzondere ervaringen in Madagaskar!
Rondreizen > Rondreizen Madagaskar

Rondreizen Madagaskar