Ierland vakantiepagina

Rondreis Ierland: een grote diversiteit aan landschappen

Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want in Ierland vindt u begroeide berghellingen tot een fascinerend maanlandschap en zeldzame bloemen. Er kan tijdens de rondreis een tocht langs verschillende natuurgebieden worden gemaakt zoals de Connemara en de epische landschappen van Game of Thrones. Beleef de ongerepte natuur en wandel langs steile kliffen en mooie, groene heuvels in Ierland. Ook reizigers die houden van gezelligheid moet een keer mee naar deze bestemming! Levendige steden, gezellige pubs en de gastvrijheid van vriendelijke mensen maken uw rondreis tot een onvergetelijke ervaring.

Alles wat u moet weten over de beroemde Ring of Kerry

De Ring of Kerry is één van de vele hoogtepunten tijdens een rondreis Ierland. Het is de bekendste toeristische route van Ierland met een lengte van bijna 180 kilometer en leidt u langs de beste plekken in county Kerry op het schiereiland Iveragh, in het zuidwesten van Ierland. Er zijn meerdere manieren om de Ring of Kerry af te leggen: met de auto, de bus of op de fiets. Ook kunt u een lange wandeling maken door de groene valleien, pittoreske Ierse dorpen en langs eeuwenoude forten. Een rondreis door Ring of Kerry brengt u bijvoorbeeld langs nationale parken zoals Killarney en Derrynane. Een tussenstop meer dan waard! De gigantisch hoge rotsen en bergen bieden op dit diverse landschap een uniek vergezicht.

Voordelige rondreizen Ierland

Wanneer u kiest voor een compleet georganiseerde rondreis Ierland van NRV, kiest u voor een compleet zorgeloze rondreis voor de meest voordelige prijs. Ontdek daarom direct ons aanbod rondreizen naar Ierland. U kiest voor veel vrijheid, flexibiliteit en u kunt kiezen uit genoeg opties van groeps- en privéreizen. Trakteer uzelf bijvoorbeeld op de groepsreis Ierland Compleet of kies voor een individuele rondreis zoals de Hoogtepunten van Ierland. Onze ervaren Reisspecialisten vertellen u graag alles over het veelzijdige Ierland!
Rondreizen > Rondreizen Ierland

Rondreizen Ierland