Ring of Kerry
Kust Noord-Ierland
Belfast Castle
Poulnabrone dolmen in The Burren
Cliffs of Moher
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Het groene Ierland: begroeide berghellingen, een fascinerend maanlandschap en zeldzame bloemen

Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want Ierland beschikt over een grote diversiteit aan landschappen. Er kunnen tijdens de rondreizen prachtige tochten langs verschillende natuurgebieden worden gemaakt zoals de Connemara en de epische landschappen van 'Game of Thrones’. Beleef de ongerepte natuur en wandel langs steile kliffen en mooie, groene heuvels.
Ook reizigers die houden van gezelligheid moet een keer mee naar Ierland! Levendige steden, gezellige pubs en de gastvrijheid van vriendelijke mensen maken uw rondreis tot een geweldige ervaring.

Alles wat u moet weten over de beroemde Ring of Kerry

De Ring of Kerry is één van de vele hoogtepunten tijdens een rondreis Ierland. Het is de bekendste toeristische route van Ierland met een lengte van bijna 180 kilometer en leidt u langs de beste plekken in county Kerry op het schiereiland Iveragh, in het zuidwesten van Ierland. Er zijn meerdere manieren om de Ring of Kerry af te leggen: met de auto, met een bus of met de fiets. Ook kunt u een lange wandeltocht maken door de groene valleien, pittoreske Ierse dorpen en langs eeuwenoude forten. Een rondreis door Ring of Kerry brengt u bijvoorbeeld langs nationale parken zoals Killarney en Derrynane. Een tussenstop waard! De gigantisch hoge rotsen en bergen bieden op dit diverse landschap een uniek vergezicht.

Voordelige rondreizen Ierland

Wanneer u kiest voor een compleet georganiseerde rondreis Ierland van NRV, kiest u voor een compleet zorgeloze rondreis voor de meest voordelige prijs. Ontdek daarom direct ons aanbod rondreizen naar Ierland. U kiest voor veel vrijheid, flexibiliteit en u kunt kiezen uit genoeg opties van groeps- en privéreizen. Trakteer uzelf bijvoorbeeld op de groepsreis Ierland Compleet of kies voor een individuele rondreis zoals de Hoogtepunten van Ierland. Kunt u niet wachten om op reis te gaan? Bezoek dan van tevoren het NRV Reiscafé . Leuk voor de voorpret én u ontvangt extra informatie!
Rondreizen > Rondreizen Ierland

Rondreizen Ierland

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis