Niagara Falls

Rondreis Amerika: van New York tot Miami Beach

Droomt u van een rondreis Amerika? Als ervaren rondreisspecialist nemen wij u mee op de rondreis die écht bij u past. We staan bekend om onze altijd voordelige prijzen en afwisselende programma’s met de perfecte dosis natuur, cultuur en entertainment. Verken de oostkust tijdens uw rondreis Amerika en ontdek bruisend New York. Kijk uw ogen uit bij de bekende bezienswaardigheden, zoals Times Square, Rockefeller Center, Chrysler Building en Central Park. Ook de andere steden van de oostkust zijn een bezoek waard. Maak een stadstour in Boston, bewonder het Witte huis in Washington D.C., breng een bezoek aan de attractieparken in Orlando en verblijf in het zonnige Miami Beach. Tijdens een groepsreis Florida kunt u ontspannen op de parelwitte stranden. Naast steden biedt de oostkust u ook prachtige natuurgebieden. Natuurlijk het bijzondere Niagara Falls. Verbreed uw horizon tijdens het rondreizen in Amerika wanneer u een bezoek brengt aan Amish Country. Hier woont de Amish-gemeenschap in afzondering van de moderne buitenwereld. Een bijzondere toevoeging aan uw rondreis!

Beleef natuurrijk Amerika met één van onze rondreizen

Uw rondreis Amerika wordt extra bijzonder wanneer u een bezoek brengt aan minstens één natuurpark. Zo is er natuurlijk het beroemde Grand Canyon Nationaal Park. Het is mogelijk om een helikoptervlucht te maken over de Grand Canyon. Dit is letterlijk het hoogtepunt van uw rondreis Amerika! Bezichtig tijdens uw rondreis Amerika ook Zion Canyon, een imposant ravijn van 24 kilometer lang, met 800 meter hoge steile wanden. In het Bryce Canyon Nationaal Park kunt u de prachtige kleurschakeringen van rotsformaties bewonderen. Reis van al dit natuurschoon door naar de wonderlijke steden Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Waag in de laatste stad een gokje en wie weet komt u met veel meer terug van uw rondreis Amerika dan alleen ervaringen!

Boek nu een voordelige rondreis in Amerika van NRV

Met onze reisformule bent u gegarandeerd van een zorgeloze rondreis en vanwege onze goede prijs-kwaliteitverhouding ook van een voordelige rondreis. Onze reisspecialisten hebben een uitgebreid aanbod aan rondreizen Amerika voor u samengesteld. U heeft dus veel keuze! Daarbij komt ook nog de mogelijkheid om uw rondreis te verlengen of te upgraden. Ook bieden we een unieke reisvorm aan: zelf samenstellen Amerika. Hier kunt u aan de hand van verschillende bouwstenen zelf uw rondreis Amerika samenstellen. Meer inspiratie nodig over deze bestemming? Bekijk dan onze inspiratie pagina over Amerika.

Bekijk onze reizen naar Amerika per productsoort:
Rondreizen > Rondreizen Amerika

Rondreizen Amerika