Dubrovnik, een stad in het zuiden van Kroatië

Kroatië rondreis: knusse havenplaatsen, kleurrijke steden en bijzondere natuurgebieden

Een rondreis met NRV betekent genieten van een ideale kroatië vakantie zoals een relaxte rondreis, een autorondreis langs alle highlights of een fly drive. Onze individuele rondreizen en groepsreizen Kroatië zijn erg geliefd onder reizigers en nemen u mee naar prachtige plekken en schitterende, kleurrijke steden zoals Porec en Rovinj. Heeft u weleens gehoord van de schoonheid van de natuur in Kroatië? De Plitvice meren in Kroatië zijn adembenemend mooi en is tevens het grootste nationale park van Kroatië. De smaragdgroene meren en vele watervallen worden tijdens een Kroatië vakantie dan ook niet vergeten, bij NRV geven wij u de mogelijkheid om alle hoogtepunten goed in u op te nemen.

Reis mee naar alle highlights van veelzijdig Kroatië

Onze reizen naar Kroatië bevatten alles waar u van droomt: het bezoeken van kunstwerken, werelderfgoed, eilanden, natuurgebieden, stranden, historische steden en idyllische dorpjes. Ga mee op reis en maak kennis met de mooiste kust van Europa. Verken de havenstad Split, waar u niet uitgekeken raakt en de ideale combinatie proeft tussen cultuur en ontspanning. Het zandstrand, de prettige sfeer, gezellige pleinen en culturele bezienswaardigheden zorgen voor een leuke ervaring. De veelzijdigheid van deze bestemming is geweldig!

Profiteer van extra voordelige rondreizen met een vakantie Kroatië

Bij NRV kiest u uit een ruim aanbod van autorondreizen, relaxte rondreizen en fly drive Kroatië. Bekijk snel ons aanbod individuele rondreizen Kroatië en groepsrondreizen Kroatië en ontdek welke reis bij u past. De voordelige rondreizen bieden een fijne afwisseling tussen cultuur en ontspanning. Voor wie het rustig aan wilt doen, zijn de relaxte rondreizen van NRV zeer geschikt. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze reisspecialisten die u graag verder helpen.

Bekijk onze reizen naar Kroatië per productsoort:

Rondreizen > Rondreizen Kroatië

Rondreizen Kroatië